Menu
Ceres Plaza

Identitet b(r)ygget på historien


Ceres Plaza

B(r)ygget på 150 års aarhusiansk historie

Ceres Plaza ligger på den gamle, historiske Ceres-bryggerigrund, der i dag er forvandlet til Ceres Byen. Ceres Plaza indeholder 5.800 m2 erhverv. Det var vores opgave at udarbejde materiale, som skulle få erhvervslokalerne udlejet.

Vi har leveret en løsning, der positionerer Ceres Plaza som en selvstændig kontorbygning, samtidig med at den fastholder Ceres Plazas unikke tilhørsforhold til Ceres Bryggeriets 150 års historie.

Det har været vores ypperste opgave at få de grafiske elementer og bygningens brandpromise til at smelte sammen i et unikt formsprog. I udviklingen af den grafiske brand identitet, hentede vi inspiration i:
  • Det arkitektoniske formsprog
  • Ceres Byens helhedsplan
  • Hvad der rører sig i tiden
  • Grundlæggende sociologiske indsigter


BRAND PROMISE

Ceres Plaza er Aarhus’ nye markante ikonbygning. Med en placering ved Cereskrydset – hvor Viborgvej og Silkeborgvej mødes – ligger Ceres Plaza som en monumental og ­moderne ­byport. Desuden fungerer bygningen som et nyt geografisk pejle­mærke, der tydeligt markerer en af indgangene til den 140.000 m2 store, gamle bryggerigrund, som i dag er forvandlet til Ceres Byen.

Bomærket har tydelige referencer til bygningens facadebeklædning