Menu
danish crown

ÅRSRAPPORT 12/13
GLOBAL STYRKE

’Being Part of a Group’ er titlen på Danish Crowns årsrapport 2012/13. Creative ZOO valgte at udforme rapporten som en sammenhængende bogblok, der består af en 5 bøger. Bøgerne behandler og visualiserer hvert deres aspekt af det at drive en global fødevarevirksomhed.

Under overskriften ’Being Part of a Group’ præsenterer Danish Crowns årsrapport både udsyn og indblik. Bøgerne er fyldt med fantastiske fortællinger i ord og billeder fra de vigtigste eksportmarkeder i Europa, Asien og Nordamerika. De 5 helbundne bøger fortæller om emner som: Markedet, forandringerne, arbejdspladserne, værdikæden og måltidet. Bagest ligger regnskabstallene i et meget anvendeligt og overskueligt, selvstændigt hæfte.
Inklusiv det samlende magnetomslag og forsendelsesæsken udgør det kompakte værk intet mindre end 1800 gram koncentreret corporate storytelling.

Det ambitiøse projekt er gennemarbejdet og båret af håndværk af den fineste slags, lige fra det grafiske design, selve den tryktekniske finish og til den bogbindermæssige kvalitet.
Se flere cases om Danish Crowns årsrapporter

Danish Crown årsrapprt 11/12
Danish Crown årsrapprt 13/14