Menu
Sundmolehusene

Et Solidt fundament


Vi afviklede en skræddersyet workshop for ejendomsudviklerkoncernen, CASA, som skabte et solidt fundament for samarbejdet om deres nye boligprojekt på Sundmolen ved Nordhavn i København.

CASA brugte en halv dag sammen med os, og i fællesskab udarbejdede vi en vision og plan for projektet. Vi fik afklaret differentieringsparametre, kundesegmenter og meget mere.

Alt dette lå til grund for projektets strategi, kommunikation og markedsføring. I sidste ende er det findings fra workshoppen, der også er afgørende for udviklingen af designelementer, visualiseringernes indretning og udformning, samt hvordan de enkelte elementer spiller sammen i det hele taget.

Hos Creative ZOO har vi stor succes med at benytte workshops tilpasset vores kunde. Uanset om der skal udvikles ny strategi, design, web eller andet, så ligger en developer workshop et solidt fundament på et projekts samarbejde.

"Workshoppen var spot-on! Det var gennemtænkt og tilpasset præcist til os. Det var en effektiv måde at få projektet skudt i gang på, hvor vi i samarbejde fandt kernen og brand promise"

- Dorthe Paradowski, CASA