Menu
Creative ZOO

Hvad vi kan og hvordan vi gør det!


Et indblik i hvad vi kan

Inderst inde vil vi helst bare lave alt det vores kunder drømmer om. Vi er kendte for at være meget ambitiøse på egne og vores kunders vegne. Derfor gør vi os umage for altid at lytte, forstå og forventningsafstemme, inden vi sætter foden på speederen.

Sådan gør vi

Kun ved at forstå, kan vi forandre. Derfor starter ethvert samarbejde hos os med indsigt. Uden indsigt kan vi ikke designe kommunikation med et strategisk afsæt.

Indsigt kan være alt at snakke om en opgave over en kop kaffe. Andre gange har vi brug for mere dybdegående indsigt. Men vores vigtigste kilde til indsigt er dig som kunde.Vores løfte

Creative ZOO skaber resultater gennem udvikling og design af strategisk forankrede kommunikationsløsninger bygget på indsigt.


Indsigt

Vores løsninger er grundlagt af indsigt i markedet, målgruppen og/eller produktet. Derfor er workshops, voxpops, fokusgrupper, analyser, spørgeskemaundersøgelser og markedstendenser en naturlig del af vores forretning.

PR

Ikke al omtale er godt, men velorganiseret, velplaceret og velkommunikeret presseomtale kan styrke din virksomhed eller organisations awareness, skabe trafik og opbygge positionen i markedet.

Strategi


En god strategi forholder sig både til langsigtet udvikling og kortsigtet handling: Hvem skal vide hvad, hvornår – og hvordan? En strategi handler om at sætte mål og lave en retning for fremtiden.

Sociale medier


Vi hjælper dig med at gå i dialog med din organisations relationer på sociale medier – både strategisk og praktisk.


Websites

Et website er et strategisk omdrejningspunkt i din forretning, hvor der skal tænkes strategi, forretning og design ind fra start. Et godt webdesign skal sikre, at dit website lever op til strategien, det skal være brugervenligt og søgemaskineoptimeret.

Tryksager

I en digital verden hvor alt går stærkt, hylder vi det trykte medie. Vi elsker magasiner, årsrapporter og pjecer, fordi vi kan lugte og mærke dem. I kombination med alt det digitale, skiller papiret sig pludselig ud.

Visuel identitet

Et professionelt visuelt udtryk styrker din virksomheds brand. Det giver en retning for kommunikationen og skaber troværdighed.

Rådgivning


Verden kan være så kompleks, at man kan have brug for sparring. Vi har altid tid til at lytte og rådgive, uanset der er behov for en kort snak eller problemet skal løses over tid.

Kampagner


En kampagne skal opfylde mange kriterier. Den skal ses, mærkes, sætte dagsorden og forandre – OGSÅ indad i organisationen.

Tekst

Vi elsker ord. Ord kan få os til at grine, græde, handle, tænke, skælde ud og meget andet. Ord bliver til tekster og hver enkel tekst har sit eget udtryk, formål og opgave at løse. Vi laver pay-off, grundfortællinger, tekster til hjemmesider m.v.