czoo

Serwiz
Kommunikationsstrategi


Creative ZOO har udviklet Bytelabs hjemmeside i et tæt samarbejde med Bytelabs egne programmører. Creative ZOO har udviklet Bytelabs hjemmeside i et tæt samarbejde med Bytelabs egne programmører.
Se mere

Creative Zoo har været med til at udvikle brandet Serwiz helt fra bunden og skabt en ny identitet og strategi for en facility management-virksomhed, der skulle skilles fra sit moderselskab.

Da en af verdens største virksomheder, facility management giganten Sodexo, valgte at skille sig af med sin danske afdeling, tog fire medlemmer af ledelsen beslutningen om at købe og overtage afdelingen og omdanne den til en selvstændig virksomhed. Drift, kundebase og de 600 medarbejdere fortsatte uændret, men den nye ejerkreds var nødt til at skabe et helt nyt brand med egen identitet, fortælling og visioner. Resultatet blev: Serwiz.

Kunde
Serwiz
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Opgave

Ud med det gamle – ind med det nye

Fire medlemmer af ledelsen, i det daværende Sodexo, kom til Creative Zoo for hjælp til strategi og kommunikation til den overgang, de stod overfor. Der skulle ikke bare findes på et nyt navn – hele virksomhedens brand skulle genopfindes og adskilles fra, hvad de tidligere havde repræsenteret. Der skulle skabes en fortælling om et moderne og innovativt selskab, der ville skubbe til grænserne inden for facility management. Og der skulle rykkes hurtigt, da perioden, mellem en underskrevet kontrakt med Sodexo og offentliggørelsen af nyheden, var meget kort.

Løsning

En ny fortælling

For at blive klar til lanceringen, blev vi nødt til, allerede før, der var skrevet under med Sodexo, at gå i gang med at finde ud af den nye virksomheds identitet. Ved brug af strukturerede udviklingsworkshops, identificerede vi ejerkredsens ambitioner og grænser, som vi skulle imødekomme med en helt ny grundfortælling. Denne fortælling lå til grund for hele brandets identitet og kommunikation – herindunder visuel identitet, Tone of Voice, hjemmeside og indhold, som vi også udviklede.

Resultat

Serwiz – we take care of people…

Dagen kom, hvor pressemeddelelsen blev sendt ud, og hvor medarbejderne blev samlet for at høre nyheden: Sodexo var nu Serwiz. Klar stod hjemmeside, billeder og videoer, som vi også leverede på baggrund af den underliggende grundfortælling. Serwiz blev defineret som en virksomhed, der gik op i innovation og bæredygtighed, samt et nærværende menneskesyn med fokus på ordentlighed og respekt for kundens og egne medarbejdere. Derfra kom deres nye slogan – we take care of people who take care of business. På den måde skabte de sig en stærk og moderne brandingmæssig positionering, hvor både employer- og kundebranding fungerede synkront.

Process

Partnerskab med tillid og mod

Med en så kort projektplan, var det vigtigt, at vi kunne arbejde med en høj grad af autonomi, og at vi ikke løb ind i for mange rettelsesrunder og konsensus-processer. Det kunne kun lade sig gøre med et stærkt samarbejde bygget på tillid og en gennemført forventningsafstemning. Vores stærke og gennemarbejdede grundfortælling var aftalt fra starten, og der var derfor ikke nogen rettelser til vores efterfølgende leverancer.

Holdet bag

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director
Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Signe Schmidt er projektleder hos Creative ZOO.
Signe Schmidt

Project Manager 
+45 61 77 02 32
ss@czoo.dk

Kim Vestergaard
Kim Vestergaard

Designer     
+45 52 10 10 03
kv@czoo.dk

Lignende projekter

Lokalt Liebhaveri

Ny hjemmeside til entreprenørvirksomheden A. Enggaard

A. Enggaard

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis din hjemmeside trænger til en opdatering.