czoo

Rodkjær Event
Hjemmeside


Se mere
Kamæleoner, snabelfløjter og pingpong er dele af en unik hjemmeside, der sprudler af fest og kreativitet – akkurat som Rodkjær Event.
Rodkjær er et kreativt eventbureau, der skaber uforglemmelige oplevelser i alle former, størrelser og temaer. Derfor skulle bureauets nye hjemmeside selvfølgelig være alt andet end kedelig og forudsigelig, men afspejle og formidle den unikke magi, Rodkjær tilbyder.
Kunde
Rodkjær Event
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Creative ZOO har lavet en video om Rodkjær Events mange begivenheder og store potentiale. Creative ZOO har lavet en video om Rodkjær Events mange begivenheder og store potentiale.
Kamæleonen er en del af Rodkjær Events nye visuelle identitet. Kamæleonen er en del af Rodkjær Events nye visuelle identitet.

En hjemmeside med tjubang

”Farverig” og ”festlig” er nøgleordene for den nye hjemmeside, der emmer af pangfarver, animationer og konfetti. Sekskantede elementer er det gennemgående element, der skaber sammenhæng og identifikation på tværs af siden, og ind imellem skjuler sig overraskende elementer - som når medarbejderne får hat på og puster i snabelfløjte, når musepilen rammer dem. Også de grafiske elementer og teksten, der bevæger sig, mens man scroller på siden, er med til at skabe et levende og legende univers.
Oversigt over den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til Rodkjær Event. Oversigt over den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til Rodkjær Event.

Ind til kernen, ud til kunderne

Sideløbende med udviklingen af Rodkjærs hjemmeside, fandt eventbureauet ind til kernen af dem selv. Kamæleonen, der går igen i logoet og rundt om på hele hjemmesiden, repræsenterer den tilpasning, forandring og forvandling, eventbureauet tilbyder ift. oplevelsesdesign. Rodkjær har med andre ord fået et webunivers, der matcher den måde, de ser sig selv på, hvilket er afgørende i forhold til at formidle deres unikke leverance ud til kunderne.

Læs mere om vores ekspertise inden for design af hjemmesider, og se det fulde resultat af vores arbejde med Rodkjær Event på deres hjemmeside.


Kamæleonerne signalerer den omstillingsparathed og diversitet , som kendetegner Rodkjær Event. Kamæleonerne signalerer den omstillingsparathed og diversitet , som kendetegner Rodkjær Event.

Holdet bag

Charlotte Kousgaard er designer hos Creative ZOO.
Charlotte Kousgaard
Kirsten Sørensen er senior projektleder hos Creative ZOO.
Kirsten Sørensen
Senior Project Manager
På orlov

Lignende projekter

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

Kontakt os, hvis du kunne bruge en ny visuel identitet, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.