czoo

Teknisk Landsforbund
Magasinet Teknikeren


Se mere

Creative ZOO er designpartner på Teknisk Landsforbunds medlemsmagasin, der udkommer seks gange om året. Det er et magasin, hvor det visuelle udtryk og infografikker er med til at formidle fagforeningens stærke faglighed og evne til at kæmpe for gode løn- og arbejdsvilkår for sine medlemmer.


Teknisk Landsforbund har lige godt 30.000 medlemmer inden for teknik, design og byggeri. Selvom medlemmerne kommer fra en bred vifte af faggrupper, har de alle én fælles tilgang til deres arbejde – nemlig at skabe innovative og kreative løsninger i processen fra idé til produkt. Det er derfor, at Teknisk Landsforbund kalder sine medlemmer for ’kreative specialister’.

Teknisk Landsforbunds medlemsmagasin – Teknikeren – er et samlingspunkt for de mange forskellige faggrupper. Teknikeren giver medlemmerne mulighed for at følge med i nyheder, baggrund og analyser inden for deres specifikke fag, få indsigt i fagforeningens indsatser og tilbud, lære om nye trends og tendenser, samt hente faglig inspiration.

Kunde
Teknisk Landsforbund
Ydelser


Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO. Marie Bysted-Sandberg

Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Opgave

Visuel formidling af indhold

Teknisk Landsforbund har sin egen redaktion, der blandt andet skaber journalistisk indhold til de seks årlige magasiner. De har imidlertid brug for en samarbejdspartner i forhold til grafisk design og opsætning af magasinerne, så den visuelle formidling understøtter historierne og skaber værdi for medlemmerne.

Der er brug for en samarbejdspartner, der på samme tid er en sparringspartner og en grafisk designpartner, der sikrer, at magasinerne står skarpt og leveres inden for deadlines.

Medlemsmagasinet Teknikeren er en kanal, hvor medlemmerne kan finde viden, der udvider deres faglige univers. Dette formidles igennem artikler, billeder og infografik, der fortæller om nye tendenser, trends og regler.

Løsning

En stabil samarbejds- og sparringspartner

Creative ZOO leverer både grafisk design, opsætning og redaktionel sparring.

Designet er både legende og eksperimenterende, men det tager udgangspunkt i faste designelemtenter, så medlemmerne føler sig ”hjemme” i magasinet, og altid kan se den røde tråd. Der er fokus på kreativitet, inden for en fast ramme, lavet af “kreative specialister”.

Resultat

Et selvsikkert design, som giver mening

I et dynamisk samarbejde med Teknisk Landsforbund designer Creative ZOO et magasin, der formidler fagforeningens identitet og mission, og som samtidig er en kilde til inspiration, ”fagnørderi” og teknisk udvikling.

Designet bidrager med en ”indbygget tryghed”, hvor medlemmerne ved, hvor de kan finde det, de skal bruge. Samtidig har infografikkerne og designet den afgørende funktion at fremhæve vigtige pointer og informationer, så det er muligt for medlemmerne at ”pluklæse” magasinet og stadig være ajour.


Kort sagt - Teknisk Landsforbund får et magasindesign, som både forbinder de informationer, de ønsker at formidle, og deres medlemmer.

Holdet bag

Thomas Brandstrup
Thomas Brandstrup

Designer     
+45 52 10 05 06
tbr@czoo.dk

Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg

Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk