Hjemmesider


I dag har alle virksomheder en hjemmeside. Det er virksomhedens eksistens og platformen for den digitale kommunikation - det digitale hjerte
Et af vores mantraer i Creative ZOO er, at et web-projekt aldrig må starte som et IT-projekt. Det handler i bund og grund om kommunikation, interaktion og relation. Hvis man ikke angriber opgaven som dette, svarer det til at ringe til et byggefirma, inden man har haft arkitekten til at skabe visionen om det nye hus, der skal bygges. 
En hjemmeside kan være super simpel eller dyb og kompleks. Lige meget hvad, skal den være nem at navigere rundt i og opfylde brugernes behov.
Først når vi har grundig indsigt i kundens strategi, behov og muligheder, bliver det relevant at tale om de tekniske muligheder og begrænsninger. Vi tror på, at det er selve brugeroplevelsen, målgruppeanalysen, designoplevelsen, brugerfladen og de bagvedliggende funktionaliteter, der gør forskellen mellem en dynamisk og værdiskabende webløsning og en kedsommelig elektronisk indholdssilo.

Et moderne visitkort


Skal du have det optimale ud af din hjemmeside, skal den have et klart formål. Formålet er styrepind for hjemmesiden, og det er det, vi designer den ud fra. Fokus på formålet sikrer succes.

Mange glemmer at stille spørgsmålet; får vi nok ud af vores hjemmeside? Den skal tease, drage, være levende, informere og samtidig være enkel og overskuelig. Og vigtigst af alt - den skal være essensen af jer i ord, billeder, film og grafikker.

Vi designer strategiske hjemmesider, der efterlader et godt førstehåndsindtryk og giver brugerne en god oplevelse.

Hvad gør en hjemmeside for jer?

  • Den gør jer synlige
  • Den skaber troværdighed
  • Den er åben alle døgnets timer modsat jeres telefoner

I Googles top


Google er ofte porten til jeres hjemmeside. Vi sørger selvfølgelig for, at Googles edderkopper finder jeres hjemmeside. I skal ligge i toppen, når der bliver søgt på jer og jeres ydelser.
Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Creative ZOO har designet en visuel identitet til Sino Danish Center - SDC - som bygger bro mellem dansk og kinesisk kultur.

SDC

Creative ZOO har udviklet den visuelle identitet til BIG, Rune Kilden og Gehls ambitiøse boligprojekt på Aarhus Ø - AARhus.

Anpartsselskabet Kilden og Mortensen - AARhus i Aarhus

Kontakt os, hvis du synes, at du kunne bruge en ny hjemmeside, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Concept & Design
Founding Partner

+45 20 265 808
sune@czoo.dk