czoo

Magasin


Det kræver indsigt, mod, stærke koncepter og effektive metoder at skabe et værdifuldt magasin. Det kan Creative ZOO give jer, uanset om I vil skabe noget nyt eller fremtidssikre det, I har.

Det er nemt at remse magasinets udfordringer op. Særligt når man sammenligner med digitale medier. Det koster penge at trykke. Det er dyrt at udsende. Og det er vanskeligt at dokumentere værdien.

Men magasinet kan noget, ingen andre medier kan.

Magasinformatets evne til at fastholde læseren i længere tid er unik. Ingen andre medier kan etablere og fastholde opmærksomhed så godt som det trykte magasin. I magasinet kan du overraske og give læseren både et pusterum og ny luft. Magasinet er langtidsholdbart og kontinuert.


Hvad kan du bruge magasinet til?

Det gode magasin får både historierne og afsenderen til at sidde fast i modtagerens hukommelse. Du kommer ud med dit budskab og samtidig styrker du dit fundament, fordi du opbygger tillid og loyalitet.

Når det er sagt, så skal magasinet tænkes ind i jeres samlede mediebillede. Det er ikke et isoleret medie, men et medie, der skal spille sammen med jeres øvrige kanaler.


Hvordan kan vi hjælpe dig med dit magasin?

Hos Creative ZOO hjælper vi vores kunder med at lave magasiner, der er værd at elske. Vi tør udfordre det traditionelle og ensartede udtryk. Vi definerer, ny- og samtænker de forskellige kanaler. Og vi skaber ganske enkelt fede løsninger. Det handler både om strategi og kreativitet.

Vi skaber – eller genskaber eller justerer - magasinet sammen med jeres redaktion, og det sker gennem:

  • viden om og indsigt i målgrupperne
  • overblik over mål og kanaler
  • kreative og modige valg.

Resultatet er koncepter, der på den ene side sikrer modig og overraskende kommunikation og på den anden side matcher ressourcer og økonomi, så indsatserne prioriteres rigtigt. Det handler ikke bare om at lave noget, der er flot, men om at lave noget, der fungerer.

Creative ZOO kan både levere strategi, koncepter, design og indhold – og være en værdiskabende sparringspartner for jeres redaktion.

Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO. Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Creative ZOOs arbejde med magasiner:

Creative ZOO har designet et magasin til Ceres Byens nye beboere - fra idé til produktion og færdigtrykt magasin.

A. Enggaard - Ceres Byen

Fagbladet Gymnasieskolen appellerer til læserens nysgerrighed ved at gentænke den grafiske retorik og de visuelle virkemidler.

Fagbladet Gymnasieskolen

Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/17 råber højt og tager læseren med bag facaden.

Aarhus Teater

Creative ZOO har sammen med Rosendahls dannet Magasinalliancen, som arbejder for at sikre magasinet.

Magasinet som medie

Læserundersøgelse for Danske Fysioterapeuters medlemsmagasin

Danske Fysioterapeuter

Creative ZOO har designet et prospekt til det nye Viborg Museum, der vinder opbakning hos lokalbefolkningen og åbner dialogen til fonde.

Viborg Museum

Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Kontakt os, hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan udvikle en strategi der forener og skaber synergi mellem trykte medier og en digital verden.