czoo

Vi vil lave noget, der er værd at elske

Dyb faglighed, stor nysgerrighed og godt gammeldags håndværk er en stor del af, hvem vi er. 


Hos Creative ZOO tror vi på, at de modigste beslutninger tages, når du ved, at andre har din ryg. Og at de vildeste ideer opstår, når du ved, at andre ikke bare vil hylde dig for dem, men også gribe dem og kaste dem endnu længere. 

Vores kompetencer bygger på dyb faglighed, men det kan ikke gøre det alene. Gode kollegaer skal både give dig tryghed i det, du laver, og bringe dig langt ud af komfortzonen. Og gode kollegaer skal kunne lide at grine sammen - af og med hinanden.


"Creativity and ego cannot go together". Det er en del af kernen i Creative ZOO. Og vi ser vores kunder som en del af kernen.


Hvem er

Creative ZOO?

Vi er dramaturgen, reklamemanden, cand.ling.merc’eren, skiltemaleren, coachen, journalisten, kulturentreprenøren, globetrotteren, revisoren, konceptudvikleren, projektlederen, praktikanten, billedkunstneren, den nyuddannede AD’er, retorikeren, filmsnedkeren, spejderlederen, kaospiloten, designtalentet, kommunikationsstrategen, den studerende, tekstforfatteren, disruption designeren ...

Ildsjæle  

med passion

Vi er alle sammen nørder. På hver vores måde. Vi nørder farver, skrifttyper, ord, papirtyper, kode, strategi og meget mere. Og det, vi har til fælles, er gensidig respekt og forståelse - samt nysgerrighed på, hvad der sker, når faglighed og passion mødes.


Det er også derfor, vi laver vores egne passion projects. Det er projekter, ingen har bedt os om at lave, men som vi bare synes er fede - og det er her, der pludselig opstår et tøjmærke, eller vi rådyrker obskure familiefotos fra 70'erne. 


Job og praktik

Vi tror på, at forskelligheden styrker os. Derfor er vi altid nysgerrige på at høre, hvad du har på hjerte


Creative ZOO består af mange forskellige mennesker - med mange forskellige uddannelser og baggrunde. Du skal ikke have en bestemt profil for at arbejde hos os. Tværtimod opfordrer vi alle interesserede til at søge job eller praktik. 


Vi har stor og god erfaring med praktikanter og elever. Vi kalder dem talenter, og de udvikler os, samtidig med at vi udvikler dem.


Søg job eller praktik

Søg job eller praktik hos Creative ZOO.
Marie Bysted er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Vil du vide mere om vores verden? Kontakt os, så står vi klar til at uddybe, blive udfordret eller inspirere.