czoo

Pakhusene
Grafisk referat


Pakhusene har gennem workshop med Creative ZOO, fundet deres DNA og endte med et stærkt grafisk referat. Pakhusene har gennem workshop med Creative ZOO, fundet deres DNA og endte med et stærkt grafisk referat.
Se mere
For Pakhusene var det afgørende at differentiere sig fra resten af Aarhus Ø's mange byggerier. Creative ZOO har hjulpet med at finde ind til byggeriets DNA – nøglen var bl.a. et grafisk referat
For at finde ind til byggeriets identitet faciliterende Creative ZOO en workshop med styregruppen bestående af investor, arkitekt og mægler. Workshoppen blev dokumenteret med en grafisk optegnelse/grafisk referat/visuel referat – kært barn, mange navne.

Et grafisk referat sikrer retningen

Det grafiske referat banede vejen for Pakhusenes identitet. Her gemte lotusblomsten sig, som er bærende i logoet.

En workshop får en mere signifikant betydning efter mødet, når der er tegnet et grafisk referat. Vi kender det alle – et billede siger mere end tusind ord, og det er godt til at fastholde retningen og visionen.
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Under workshoppen fulgte Pakhusene med, så de kunne se udviklingen af deres grafiske referat.    Under workshoppen fulgte Pakhusene med, så de kunne se udviklingen af deres grafiske referat.

Work in progress

Det grafiske referat blev tegnet samtidig med workshoppen skred fremad. På den måde kunne deltagerne hele tiden følge med i udviklingen.
For Pakhusene bliver det lettere at holde kursen med det unikke redskab, når det printes ud og hænges op. For Pakhusene bliver det lettere at holde kursen med det unikke redskab, når det printes ud og hænges op.
Creative ZOO har med den grafiske optegnelse udviklet et unikt redskab for Pakhusene. Creative ZOO har med den grafiske optegnelse udviklet et unikt redskab for Pakhusene.

Hæng det op

Et grafisk referat gør det let at holde snuden i sporet, hvis det bliver printet ud og hængt op. Alle mindes om retningen og visionen hele tiden, og skal andre briefes eller sættes ind i opgaven, så er den grafiske optegnelse et unikt redskab og værktøj.

Holdet bag

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

Kontakt os, hvis du også vil have et grafisk referat af dit møde, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.