Protac
Videounivers


Se mere
No Texts
Brandingvideo – hvorfor er Protac til?
Brandingvideoen ser Protac i et visionært helikopterperspektiv, når virksomhedens grundlægger Pia Christiansen fortæller historien bag virksomheden. Med argumenter der taler lige ind i hjertet, forklarer Pia, hvordan deres produkter gør en forskel for mennesker, der har sanseudfordringer. Det sker ved at sænke filmens tempo og bruge hverdagseksempler, der viser, hvordan vi hver dag bruger vores sanser. Det sker eksempelvis, når vi på stranden mærker vinden eller sandet mellem tæerne. Eksemplerne sætter tankerne i gang og aktiverer sanser og følelser – præcis som Protacs produkter.
Produktvideo – balancegangen mellem følelser og faktuelle salgsargumenter
Produktvideoer fokuserer  traditionelt set på produktet og salgsargumenterne. Et fokus, som Protacs produktvideoer naturligvis også har, når produkterne filmes close-up. Men Protacs videoer inddrager også emotionel kommunikation, når videoernes dækbilleder viser, hvordan brugeren anvender Protacs produkter.


Explainervideo – teknisk faglighed alle forstår
Protac sætter en ære i deres faglighed, og det gennemsyrer hele virksomheden i alt, hvad de foretager sig. I explainervideoen bliver teknikken bag Protacs sansestimulerende hjælpemidler brudt ned, så alle forstår den. Det sker med saglige og faglige argumenter i et simpelt, enkelt og klinisk animationsunivers med få farver.

Protac siger: 

”Efter selv at have fiflet rundt med planer i lang tid uden helt at kunne definere, hvad vi ville og hvordan vi kunne gøre det, var det en lettelse at blive mødt af et kompetent team, der hurtigt satte nogle konkrete rammer for, hvordan det kunne gøres. Creative ZOO var hurtige til at forstå både os som firma, men bestemt også den branche vi er i.”
Rikke Haarup Dresler, marketingansvarlig hos Protac

Holdet bag

Rene Sørensen er mediegrafikertalent hos Creative ZOO.
Rene Sørensen
Uffe er video ansvarlig hos Creative ZOO
Uffe Egeberg
Lignende projekter
Kontakt os, hvis du drømmer om at bruge film i din kommunikation, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre.
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk