Tivoli Friheden
Skiltning


Creative ZOO har redesignet Tivoli Frihedens skilte til åbningen i 2017. Creative ZOO har redesignet Tivoli Frihedens skilte til åbningen i 2017.
Se mere
No Texts
Til at give Tivoli Frihedens skilte et ensartet udtryk har Creative ZOO brugt farver. Det giver genkendelighed. Til at give Tivoli Frihedens skilte et ensartet udtryk har Creative ZOO brugt farver. Det giver genkendelighed.

Back to the beginning

Den bærende blå farve på skiltene er taget fra harlekin mønsteret, du finder på Tivoli Frihedens facade. Farven symboliserer bl.a. frihed og har været en del af Tivoli Friheden fra begyndelsen.
Tivoli Friheden har bl.a. fået nyt parkkort og højdekort til forlystelserne. Tivoli Friheden har bl.a. fået nyt parkkort og højdekort til forlystelserne.
Skiltene i Tivoli Frihedens madboder er også blevet redesignet. Skiltene i Tivoli Frihedens madboder er også blevet redesignet.
Madboderne i Tivoli Friheden har også fået nye skilte. Madboderne i Tivoli Friheden har også fået nye skilte.

Nye klæder

Nogle af forlystelserne har også fået et grafisk løft - bl.a. er Bananaboat blevet til Jeep Safari og Den Blå Ballon har fået sig en ny indpakning. Desuden har den nye forlystelse Sommerfuglen fået et logo.
Creative ZOO har også designet skilte og identiteter til nogle af Tivoli Frihedens forlystelser Creative ZOO har også designet skilte og identiteter til nogle af Tivoli Frihedens forlystelser

Holdet bag

Charlotte Kousgaard er art director hos Creative ZOO.
Charlotte Kousgaard
Jesper Liengaard er senior art director hos Creative ZOO.
Jesper Liengaard
Rene Sørensen er mediegrafikertalent hos Creative ZOO.
Rene Sørensen
Disruption Designer
+45 30 493 775
rene@czoo.dk
Signe Kromann er projektleder hos Creative ZOO.
Signe Kromann


Lignende projekter
Kunne du også bruge specialdesignet skilte? Så kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Concept & Design
Founding Partner

+45 20 265 808
sune@czoo.dk