czoo

Valdemars Have
Hjemmeside


Se mere
I et tætpakket boligmarked gælder det om at få nye boligprojekter til at skille sig ud. CASA ville udfordre præsentationen af de nye boliger på et marked med skarp konkurrence. Creative ZOO blev inviteret med om bord. Kodeordene for den nye hjemmeside med boliguniverset var nytænkning, eventyr og overraskelser.
Nye boliger skyder op alle vegne i Aarhus – fra Aarhus Ø til Aarhus V. Det er en del af det, Aarhus Kommune kalder en fortætningsstrategi. I alt sin enkelthed går det ud på at skifte byens tomme grunde ud med boliger. Det forladte og ubrugte socialkontor på Valdemarsgade i Aarhus C var ingen undtagelse – kontoret skulle rives ned, og det horsensianske ejendomsselskab, CASA, skulle bygge 124 nye boliger.
Kunde
CASA A/S
Ydelser


Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Valdemars Have er eventyrlige boliger tæt på Aarhus C's mange muligheder. Valdemars Have er eventyrlige boliger tæt på Aarhus C's mange muligheder.

Et magisk boligunivers

Løsningen blev en helt ny ramme om en eventyrlig fortælling. Valdemarsgade er nemlig opkaldt efter den relativt ukendte Prins Valdemar af Danmark. Prins Valdemar var en berejst person, men ikke en prins, der har efterladt store spor i historien. Med Valdemars Have får Prins Valdemar endelig det smukke ”kongerige”, som en rigtig prins fortjener.
Valdemars Haves hjemmeside er et magisk boligunivers opbygget af bl.a. en eventyrlig hjemmeside. Valdemars Haves hjemmeside er et magisk boligunivers opbygget af bl.a. en eventyrlig hjemmeside.

En eventyrlig hjemmeside 

Eventyrlighed og magi var selvsagt i højsædet, da hjemmesiden blev udviklet. Resultatet er en hjemmeside, der gemmer på magiske overraskelser – præcis som vi kender det fra de gode gamle eventyr. Fx er det første, der møder dig på hjemmesiden en fortryllende video, der har 3D effekt, hvor sommerfugle flyver ud af skærmen og brugeren flyver ind i Valdemars Haves gårdhave fra lette skyer. Et scroll ned af hjemmesiden afslører også, at nogle elementer bevæger sig langsommere end andre. Det sikrer en levende og flerdimensionel fortælling og giver en anderledes og eventyrlig hjemmeside.
Valdemars Haves logo spiller en stor rolle på hjemmesiden og er med til at skabe liv på hjemmesiden. Valdemars Haves logo spiller en stor rolle på hjemmesiden og er med til at skabe liv på hjemmesiden.

Hjemmesiden prydes af en kongeblå farve med guld og kobber elementer, som sikrer, at hjemmesiden emmer af eventyr, magi, prinser og prinsesser.

Valdemars Have – et kapitel for sig.

Valdemars Have - et kapitel for sig. Valdemars Have - et kapitel for sig.

Holdet bag

Jesper Liengaard er senior designer hos Creative ZOO.
Jesper Liengaard
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

Kontakt os, hvis du har brug for et univers, der passer til din position, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.