Sundmolehusene
Visuel identitet


Creative ZOO har designet visuel identitet til Sundmolehusene på Københavns Nordhavn. Creative ZOO har designet visuel identitet til Sundmolehusene på Københavns Nordhavn.
Error
Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til Sundmolehusene i København, er et logo. Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til Sundmolehusene i København, er et logo.
Creative ZOO har forfattet Sundmolehusenes brand promise, som er centreret om livet i boligerne. Creative ZOO har forfattet Sundmolehusenes brand promise, som er centreret om livet i boligerne.

Indlysende og maritimt

Sundmolehusene er det helt naturlige og indlysende navn til huse, der ligger på Sundmolen. Der er en værdifuld, logisk sammenhæng mellem navnet og beliggenheden.

Da byggeriet ligger på en mole, og da den oprindelige pakhusstemning bliver bevaret, giver det god mening at fastholde moleelementet i navnet.

I bomærket er S’et fremhævet, så det bliver et ikonisk og eksklusivt. Stregen, der deler S’et, symboliserer horisontlinjen mellem himmel og hav. Den leder tankerne hen mod søkortet og tovværket fra den maritime verden.
Creative ZOO har designet visualiseringerne til Sundmolehusene, som viser de eksklusive lejligheder fra deres rette side. Creative ZOO har designet visualiseringerne til Sundmolehusene, som viser de eksklusive lejligheder fra deres rette side.
Salgsmateriale, der beskriver, hvordan projektet bliver, når det står færdigt. Her indgår alt fra plantegninger, visualiseringer, materialevalg og brand promise. Salgsmateriale, der beskriver, hvordan projektet bliver, når det står færdigt. Her indgår alt fra plantegninger, visualiseringer, materialevalg og brand promise.

Excentrisk og nordisk

Skrifttypen i den visuelle identitet er Caslon – en moderne seriftypografi fra 1994 med et klassisk formsprog. Designeren Matthew Carter beskriver den som: “Forceful and a touch eccentric”. Den høje kontrast mellem de tykke og tynde linjer skaber et elegant og stringent udtryk.

Farverne er inspireret af arkitekturen, omgivelserne og det nordiske lys. Farverne er tidsløse og klassiske.

Sundmolehusenes logo fungerer som forside på salgsmaterialet til potentielle købere. Sundmolehusenes logo fungerer som forside på salgsmaterialet til potentielle købere.
Sundmolehusene ligger på Nordhavn i København Ø. Sundmolehusene ligger på Nordhavn i København Ø.
Holdet bag
Jesper Liengaard er senior art director hos Creative ZOO.
Jesper Liengaard
Senior Art Director
+45 38 400 515
jesper@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Copywriter & Partner
+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Rie Davidsen er senior art director hos Creative ZOO.
Rie Davidsen
Senior Art Director
+45 38 400 510
rie@czoo.dk
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Art director & Partner
+45 20 265 808
sune@czoo.dk
Lignende projekter
Kontakt os, hvis du synes, at du kunne bruge en ny visuel identitet, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Copywriter & Partner
+45 60 663 060
morten@czoo.dk