czoo

Content manager søges


Creative ZOO søger content manager Creative ZOO søger content manager
Se næste artikelSe mere

Vi har brug for dig, der har styr på den kommunikative værktøjskasse. Dig, der kender de digitale platforme. Dig, der kan sætte ord sammen til sætninger. Dig, der måske kan noget, vi slet ikke havde forventet. Og dig, der ikke lader dig skræmme, hvis du ikke synes, at du kan sætte flueben ved alle disse punkter. (Jobbet er besat)

Vi søger - Er besat, HR

Vil du være med til at gøre vores kunder værd at elske? Kan du gøre det gennem god, gammeldags kommunikation af den digitale slags? Og kan du mærke hårene rejse sig på den gode måde, når vi snakker om branding, kreativitet, håndværk og et tæt samarbejde med eminente designere, projektledere og strategier? Så er du måske den profil, vi savner.

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores kreative afdeling i Aarhus eller København.

Kort sagt så har vi brug for dig, der har styr på digitale platforme, herunder de sociale mediers “maskinrum”, CMS o.l.. Dig, der kan tænke kreativt og skabe nyt – også når der skal eksekveres og driftes. Og dig, der måske kan noget, vi slet ikke havde forventet. For selv om vi ved nogenlunde, hvad vi kigger efter, så håber vi også på at blive overrasket.

Der er masser af opgaver, der skal løses, og masser af ambitioner, der skal udleves, så … Send hellere din ansøgning i dag end i morgen (Eller rettere sagt: Hellere i morgen end i overmorgen, for du må gerne kæle for den).

Vi kigger med ret stor sikkerhed efter dig

  • der har erfaring med at lave kommunikation. Dit CV behøves ikke være langt, men det skal indeholde noget, der viser, at det her er dit ball game, og at du vil noget med det.
  • der elsker håndværket, det at skabe indholdet og give kommunikationen form. Vi arbejder både strategisk, taktisk og operationelt, og du kommer til at arbejde på alle niveauer - men vi er forankret i håndværket, og vi har nogle konkrete produktionsopgaver, vi skal ud over stepperne med.
  • der kan lide at skrive og er god til det (uden nødvendigvis at være tekstforfatter eller have drømme i den retning) men også gerne behersker andre medier (Foto, video, podcast, stop motion, papmache …).
  • der kender de digitale og sociale medier og er hurtig til at sætte sig ind i nye systemer.
  • der ved, at god kommunikation er en holdindsats og har lyst til at være en del af et bureau, hvor vi holder af hinanden (og derfor også giver feedback, udfordrer og gør hinanden bedre).
  • der ikke lader dig skræmme, hvis du ikke synes, at du kan sætte et (lige så kraftigt) flueben ud for alle ovenstående punkter.

Med andre ord: Vi har brug for dine hænder, dit hoved og dit hjerte - og særligt hænderne kommer i sving fra første dag.


Kigger du efter ...

Det var mange ord om, hvad vi kigger efter. Men vi har også noget at tilbyde, ud over løn, pensionsordning, frokostordning og slikskuffe:

  • Du kommer til at arbejde med spændende kommunikationsopgaver for mange forskellige kunder (og os selv). I løbet af det seneste år har vi eksempelvis løst opgaver for kunder som Tivoli Friheden, Aalborg Universitet, GRAM, Djurslands Bank, Idealhuse, Medierådet, Økologisk Landsforening, Dansk Metal og mange flere, og opgaverne varierer fra kampagner på sociale medier over videoer og tryksager til strategier og kommunikationspolitikker. Vi arbejder med både organisationer, B2C og B2B.
  • Du får cirka 25 knalddygtige kolleger i Aarhus og København - designere, tekstforfattere, projektledere, strateger … - der er klar på at skabe fantastiske løsninger sammen med dig og gøre brands værd at elske. Og på både at lære fra sig og lytte.
  • Du får det sjovt. Vilde løsninger skabes, når vi kender hinanden, kan lide hinanden, har hinandens ryg, kan grine sammen - og tør sige, hvad vi mener, uanset om vi er partner eller praktikant.
  • Du bliver en del af et værdidrevet og ambitiøst bureau. Lyst, mod og empati er i vores blod, og vi er i gang med en vækstrejse.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men vi er til at tale med - også på det punkt - hvis du er på udkig efter en deltidsstilling og i øvrigt er den helt rigtige til jobbet.

Du kommer til at referere til og have et tæt samarbejde med vores contentchef Martin Rask Pedersen. Så ring eller skriv til ham på 52 10 05 03 eller mrp@czoo.dk, hvis du har spørgsmål.

Send din ansøgning og dit CV via dette link senest 19. april 2022. Vi tager løbende ansøgere ind til samtale så vent ikke for længe.

Om Creative ZOO

Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand.

Vi har en ambition: Vores kunder skal være værd at elske. Det opnår vi ved at udvikle autentiske, relevante og differentierede løsninger.

Vi har en overbevisning: Kommunikation skal give mening. Den skal både levere resultater og skabe glæde i en ofte forpustet verden.


Vi har værdier: LYST, MOD og EMPATI er grundlaget for de løsninger, vi laver, og hvem vi er.

Andre har også læst...
Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som content manager? Så kontakt Martin.