czoo

Digital forretningsudvikler


Creative ZOO søger Digital forretningsudvikler Creative ZOO søger Digital forretningsudvikler
Se næste artikelSe mere

Lige nu søger vi en skarp profil, der både kan sælge idéer og visioner til vores kunder og være med til at udvikle vores egen forretning på det digitale område.

Vi søger - ER BESAT, HR

Hos Creative ZOO udvikler vi brands, der er værd at elske. Vi laver både den bagvedliggende strategi, den visuelle identitet og brandfortællingen, og vi sikrer, at brandet både bliver foldet ud offline og på diverse digitale kanaler. Kort sagt: Vi styrker vores kunders brand … og dermed deres forretning.


Hvad skal du hos os?
Det vigtige for os er, at kundernes kommunikation udfoldes, hvor det giver mening. Derfor er vi platformsuafhængige i vores tilgang. Men meget af det, vi gør, er forankret i den digitale verden, og de seneste år har vi eksempelvis udviklet apps, hjemmesider og online-universer – ligesom vi har flere digitale projekter i støbeskeen.


Vi vil gerne stå endnu stærkere på den digitale front. Derfor leder vi nu efter en person, der kan supplere 20 nysgerrige og engagerede nørder - med spidskompetencer inden for forskellige former for indsigt, strategi, design, contentudvikling og projektledelse - ved ikke bare at tænke digitalt men VÆRE digital.


Kan du:

 • være vores faglige frontperson på det digitale område og stå i spidsen for vores kunders digitale projekter?
 • identificere, opdyrke, forfølge og sælge projektmuligheder til nye og eksisterende kunder?
 • samarbejde med resten af bureauet om at omsætte digitale strategier og indsigter til værdiskabende løsninger?
 • scope og styre projekter, så projektøkonomien holder vand?
 • planlægge og gennemføre salgsmøder, workshops, brugertests og projektevalueringer?


Du har gennemslagskraft, erfaring med salg, nysgerrighed og et strategisk mindset. Vi har specialister, håndværkere, netværk og ikke mindst et godt omdømme i markedet. Sammen skal vi skabe projekter, der styrker vores kunders brands.


Hvem er du?
Du er digital native, strategisk wired og passioneret omkring UX, kunderejser, forretningsudvikling og innovation.


Sat på punktform er du:

 • Strategisk og taktisk tænkende (Vi forventer ikke, at du fx selv kan kode eller designe, men du skal forstå de udførendes udfordringer).
 • Innovativ og visionær, men i stand til at møde kunderne, hvor de er, og formulere visionerne derfra.
 • Skarp til at analysere og optimere kunde- og brugerrejser.
 • Udadvendt og en god rådgiver og formidler, der både kan engagere og gøre det komplekse enkelt i skrift og tale (på dansk og engelsk).
 • Dygtig til både at sælge projekter og opdyrke kunderelationer.
 • Teamorienteret og glad for samarbejde både internt og eksternt.
 • Udstyret med en solid værktøjskasse og et godt overblik, der kan bringe et projekt fra den kreative idéfase over indsigt til eksekvering ved hjælp af iterative processtyring.
 • Erfaren og kommercielt tænkende, så du kan scope et projekt og skrue en realistisk projektøkonomi sammen.


Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling og har lyst til at blive en central spiller i et kreativt, indsigtsdrevet brandingbureau, der bygger på værdierne: Lyst, mod og empati.


Hvem er vi?
Vi er et brandingbureau placeret i fantastiske, lyse lokaler i hjertet af Aarhus. Vi er ca. 20 passionerede medarbejdere, der elsker at arbejde med analyse, strategi, design, video, det skrevne ord og alt det andet, der får vores kunders brands og fortællinger til at leve.


Vores kunder er mangeartede og forskellige, men vi har en overvægt af kunder inden for kultur/oplevelser, byggeri, organisationer og BtB – som ligesom os er både modige og ambitiøse.


Vi er funderet i vores værdier. Og vi har en dyb faglig nysgerrighed og kærlighed til det gode håndværk. Vi holder af hinanden, holder fredagsbar og holder fast i, at mennesket er afgørende. Også i en digital tid.


Mere nysgerrig? Så se vores animerede grundfortælling .


Det formelle
Stillingen er fuld tid, 37 timer om ugen, og vi har en god frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.


Du bliver en del af vores salgsteam, hvor vi gerne vil have dig til at starte hurtigst muligt – ideelt set pr. 1. august. Ansøgningsfristen er 28. Juni kl 8.00, men vi tager løbende kandidater ind til samtale, så hvis du er den rigtige til jobbet, er det bedre at søge i dag end i morgen.


Send ansøgning, CV og relevante bilag via  dette link. Vi samarbejder med en erhvervspsykolog i forbindelse med ansættelsen. Har du spørgsmål, så ring til Founding Partner Morten Søholm på telefon 60 66 30 60, eller skriv på morten@czoo.dk. 

Andre har også læst...
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Senior Advisor, Founding Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål? Så kontakt Morten.