En seværdighed er også en hørværdighed og følværdighed


Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter
Se næste artikelSe mere

Hos Creative ZOO kommunikerer vi hele oplevelser. Vi opbygger strategiske fortællinger, og vi sørger for at de bliver ført ud i livet.

Blog, Creative ZOO

Ordet ”oplevelsesøkonomi” er efterhånden blevet redefineret så mange gange, at det har mistet sin betydning. Men der er ingen tvivl om, at oplevelser kan skabe værdi – og at man kan øge værdien af oplevelser ved at arbejde strategisk, indsigtsbaseret og brandorienteret.


Uanset, om du er et hotel, en forlystelsespark, et museum, et teater, en naturskabt seværdighed eller noget helt sjette, er der behov for at fortælle den rigtige historie. Og for at få historien til at leve på tværs af målgrupper og platforme.


Hos Creative ZOO arbejder vi sammen med mange forskellige organisationer inden for det, vi kalder oplevelsesbranchen. Teatret Svalegangen har eksempelvis været kunder hos os siden bureauets start, og vi sætter pris på langvarige samarbejder, hvor vi ikke kun arbejder med at finde en position men også med at føre den ud i livet og slå den fast. Vi kan være med hele vejen fra indsigt over oplevelsesdesign til eksempelvis  visuelle identiteter , hjemmesider , videoer  eller  kommunikationsstrategi .


Mange års erfaring


Vi har et stærkt hold med mange års erfaring inden for turisme og oplevelser. Hos Creative ZOO møder du for eksempel ...


Morten Søholm  - founding partner, der var medstifter af bureauet i 2006 og arbejder med forretningsudvikling for flere af vores kunder.
Send en mail til Morten


Marie Bysted-Sandberg    - managing partner, der har arbejdet med udvikling af strategisk kommunikation og rådgivning i mere end 10 år.
Send en mail til MarieSe hele vores hold her

Andre har også læst...
Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Vi opbygger strategiske fortællinger, der understøtter oplevelsen og værdien for alle parter. Kontakt os, hvis du vil høre mere.