czooMå vi komme forbi og fortælle mere? 

Som sagt i videoen, så mener vi, at der er et særligt behov for gode videoer i jeres branche. Tag endelig fat i os, hvis vi skal komme og fortælle jer om, hvordan I kan bruge video effektivt som en del af jeres markedsføring.


Hvis du ikke er helt overbevist, så læs anbefalingen fra Protac herunder!
Anbefaling fra Protac A/S

"Fra vores første møde med Creative ZOO, var vi overbeviste om, at de skulle være vores kommende samarbejdspartner. Creative ZOO var hurtige til at forstå både os som firma men bestemt også den branche vi er i, og de særlige hensyn vi skal vise vores kunder og brugere af vores produkter

Da først rammerne var på plads, gik planlægningen i gang – og blev professionelt styret. Creative ZOO var gode til at holde fast og sikre, at vi holdt tidsplanen og til konkret at gøre opmærksom på, hvad der var vores opgave, og hvad der var deres opgave – og på hvilket tidspunkt. Vi fik også hjælp af Creative ZOO til f.eks. at formulere manuskripter, så de har fået den rigtige tone og grad af stolthed, og Creative ZOO er kommet med mange kreative ideer til formidlingen af vores produkter og værdier.

Selve optagelserne er forløbet effektivt og meget struktureret. Creative ZOO har udvist en stor forståelse og medmenneskelighed over for vores modeller, og de steder hvor vi har optaget. Og de har været skarpe til at hjælpe os med at holde fokus på opgaven i situationen, når vi ind i mellem har synes, at projektet blev for stort for os. Det har både været i forhold til helt konkrete formuleringer og produktbeskrivelser men også mere generelt om tilføre virksomheden en stolthed og bevidsthed omkring vores værdier.

Jeg har gennem hele forløbet været helt tryg ved, at vores projekt var i de bedste hænder – og vi har som firma lært en masse om os selv ved at få konkretiseret formidlingen. Dertil kommer at det hele er foregået i en hyggelig og uformel tone, hvor alle har udvist respekt for de kompetencer, som vi hver især har bidraget med.

Jeg kan kun give Creative ZOO mine allerbedste anbefalinger"

Rikke Haarup Dresler
Marketingansvarlig, Protac

Creative ZOO har udviklet UngiAarhus' nye kampagne 'Klar til klub', hvor klubbørn fra Aarhus Kommune er frontfigurer.

UngiAarhus

Energi Danmark bruger film og videoer til at kommunikere på en visuel og letforståelig måde med deres medarbejdere.

Energi Danmark

Danmarks Radio

Creative ZOO har udviklet et strategisk kampagneunivers omkring AURA Energi og deres pay-off 'Ganske enkelt'.

AURA Energi