czoo

Magasinet som medie


Magasinalliancen er et stort 'Ja tak' til magasinet - i trykt og digital udgave. Magasinalliancen er et stort 'Ja tak' til magasinet - i trykt og digital udgave.
Se næste artikelSe mere
Tænker du, at magasinet er dømt ude og dødt, så er du bagud.
Bureau, Katrine Mejnecke
For år tilbage var magasinet under pres af de digitale medier. I dag er magasinet genfødt. Hos Creative ZOO tror vi på magasinet – både i den trykte og digitale udgave. Magasinet skiller sig nemlig ud fra den digitale støj. I nutidens flygtige mediebillede tilbyder et moderne og målrettet magasin læseren ro og plads til fordybelse. Læs flere af magasinets styrker her.

Vi tror så meget på magasinet, at vi sammen med trykkerivirksomheden Rosendahls har dannet Magasinalliancen. Magasinalliancen er et rungende ”Ja tak” til magasinet uanset, om det er i den trykte eller digitale udgave.

Magasinalliancen mener, at et godt fagblad, kunde- eller medlemsmagasin er et prioriteret univers, hvor læseren kan gå på opdagelse. Nogle gange skal det informere, andre gange underholde eller opnå genkendelighed. Desuden skal det skabe en følelse af samhørighed og understøtte fællesskaber.

Forny en gammel kending

Det journalistiske arbejde er ofte i særklasse på redaktionerne. Dog bliver der ikke altid kælet så meget for designet og de visuelle virkemidler som for den gode overskrift. Det vil vi gerne lave om på. Det er i det samspil, at det journalistiske arbejde kommer til sin ret. Magasinalliancen er et samarbejde, som udfordrer og opfordrer til fornyelse af en gammel kending. Fornyelse handler ikke nødvendigvis om, at alting skal laves om. Det handler først og fremmest om at tage stilling og blive ved med at udfordre vanetænkning.
Andre har også læst...
Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge sociale medier i din kommunikation? Kontakt Marie.