czoo

Creative ZOO bevæbnet med ny Senior Advisor


Mød Creative ZOOs nye Senior Advisor Mød Creative ZOOs nye Senior Advisor
Se næste artikelSe mere

Med Hans-Georg Hansen, der fra den 1. marts 2019 er en fast bestanddel af holdet, står Creative ZOO stærkere end nogensinde før. Vi fejrer oprustningen med begejstring, glødende gåpåmod og glubende fremtids-appetit.

Bureau, Rie Bønding

Sig pænt goddag til vores nye Senior Advisor Hans-Georg Hansen – i vennelag kaldet HG. Du vil opleve HG i spidsen for salg og markedskontakt, hvor han, sammen med andre nøglemedarbejdere, arbejder dedikeret med at udvikle bureauet. Og du vil se ham bidrage til at kvalitetssikre bureauets ydelser, vedligeholde kundekontakten og være med til at synliggøre Creative ZOOs markedsprofil.

Ikke en hr. hvem-som-helst

Creative ZOO har været i rivende udvikling de seneste år, og vi er derfor stolte over at have nået et niveau, hvor vi kan tiltrække en ressource som HG. Som hans CV afslører, er han en stærk kapacitet for Creative ZOO. Med sine over 20 års erfaring med design og udvikling af værdiskabende kommunikation samt en fortid som salgsdirektør hos Skabertrang og senest kontaktchef hos OTW – det forhenværende Datagraf – er vi slet ikke i tvivl: HG og Creative ZOO er et match made in heaven.

Et drys lækkerhedsværdi

Heldigvis er begejstringen gensidig; for spørger du HG selv, så er han mere end klar til at hoppe med ombord i arbejdet med at designe brands og fortælle historier, der er værd at elske:

”Jeg skal være med at virkeliggøre Creative ZOOs spændende fremtidsambitioner. Med stærke, kreative kompetencer, et dynamisk team og en kundetilgang, der matcher både mine og markedets forventninger, er fundamentet for en lovende fremtid lagt – Både for Creative ZOO og for mig.” siger HG entusiastisk.

Marie Bysted-Sandberg, Managing Partner fortæller her, hvorfor HG lige akkurat er blevet en del af holdet:

”Creative ZOO har store ambitioner for fremtiden, og vi har derfor brug for en stærk strategisk forankret og markedsorienteret Senior Advisor, der kan gå forrest i arbejdet med at sætte salgsmål, udvikle og implementere vores processer og optimere salgsarbejdet.”

Velkommen ombord, HG!


Andre har også læst...
Marie Bysted er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Senior Advisor, Managing Partner
Communication & strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Er du nysgerrig på, hvad Creative ZOO render rundt og laver, så giv os et kald.