czoo

Sales Director søges


Vi på jagt efter en Sales Director, der motiveres af at udvikle og eksekvere salgsstrategier – af den slags, der lægger fundamentet for langvarige relationer? Vi på jagt efter en Sales Director, der motiveres af at udvikle og eksekvere salgsstrategier – af den slags, der lægger fundamentet for langvarige relationer?
Se næste artikelSe mere

Motiveres du af at udvikle og eksekvere salgsstrategier – af den slags, der lægger fundamentet for langvarige relationer? Kan du både lede et salgsteam og selv opbygge og udvikle kunderelationer? Og vil du spille en nøglerolle hos et brandbureau med stærke værdier og en stærk position?

Vi søger, HR

Gennem mere end 15 år har vi arbejdet med at udvikle RelationsBrands – brands, der er værd at elske – og vi er i dag 22 strategiske rådgivere, designere, tekstforfattere, projektledere og sælgere fordelt på vores kontorer i Aarhus og København.

Nu mangler vi bare dig. 

Altså vores nye Sales Director, der kan og vil være en drivende kraft i at forme en fremsynet strategi, som realiserer vores vision og målsætninger – og kan og vil gøre strategien til virkelighed.

Som Sales Director skal du:

 • Udvikle en salgsstrategi: Du spiller en nøglerolle i udviklingen af en effektiv og dynamisk salgsstrategi, der matcher vores strategiske retning, markedsforholdene og konkurrencesituationen
 • Lede vores salgsteam: Du skal lede og inspirere fem rådgivende sælgere, så økonomiske resultater går hånd i hånd med samarbejde og personlig og faglig vækst – samt rekruttere strategisk i takt med udviklingen
 • Drive selvstændig salgsaktivitet: Du skal drive din egen salgsportefølje og bl.a. identificere nye kundesegmenter, udvikle strategier rettet mod segmenterne og forhandle større aftaler
 • Opdyrke nye kunderelationer: Du skal udforske og opbygge nye kunderelationer, ikke mindst i Københavnsområdet, og samtidig kunne pleje og vedligeholde et solidt netværk inden for branchen.

Vi leder efter dig, der:

 • Lever op til vores kerneværdier Lyst, Mod og Empati – og har ledelsesmæssig integritet og troværdighed
 • Kan motivere og inspirere andre – og har en naturlig tilgang til at bygge og udvikle relationer
 • Er resultatorienteret med en stærk strategisk sans og eksekveringskraft – og en fleksibel og løsningsorienteret tilgang
 • Har mindst 5 års ledererfaring inden for salg, gerne fra branding- eller reklameindustrien
 • Har en stærk track record med at udvikle og lede succesfulde salgsstrategier og teams
 • Har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner på både dansk og engelsk
 • Har en dyb forståelse for enten branding, kommunikation, marketing eller digital udvikling.

Vi tilbyder:

 • En nøglerolle i en ambitiøs virksomhed, hvor du får direkte indflydelse på virksomhedens vækst og retning
 • Et energisk og motiverende arbejdsmiljø blandt talentfulde kollegaer, der er drevet af fagligheden – og af at spille hinanden gode
 • En attraktiv lønpakke med performance-baseret bonus
 • Muligheder for partnerskab og medejerskab
 • Uendelige muligheder for personlig og faglig udvikling.

Værdierne Lyst, Mod og Empati har været med os siden første dag, og det kan mærkes. Her er værdier ikke noget, der hives frem i en skåltale, men en integreret del af os alle og af hverdagen.


Arbejdssted og -tid:

Du får arbejdsplads på vores kontor i København men skal være indstillet på regelmæssig deltagelse i møder på vores kontor i Aarhus samt kundeengagementer på landsplan.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.


Har du spørgsmål?

Vi samarbejder med Mindfind i rekureringsprocessen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Michael Storm, 41 24 91 35, ms@mindfind.dk.


Søg jobbet

Søg jobbet via dette link:

Bliv Sales Director hos Creative ZOO

Om Creative ZOO

Creative ZOO er et partnerdrevet brandbureau med speciale i RelationsBrands. Vi har en stærk position inden for bl.a. medlemsorganisationer, oplevelsesindustrien, uddannelsesinstitutioner og andre typer virksomheder, der vil andet og mere end det hurtige salg; dem, der vil udvikle og styrke de relationer, der er under pres i samfundet i dag.

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som Sales Director? Så kontakt Jesper.