czoo

Senior Art Director søges


Creative ZOO søger Senior Art Director Creative ZOO søger Senior Art Director
Se næste artikelSe mere

Er du typen, der lægger mærke til, når der dukker et nyt brand op på markedet? Er du bevidst om, hvorfor du køber en mærkevare frem for et et varemærke? Lever og ånder du for design, visuelle identiteter og digitale universer? Så læs med her (STILLINGEN ER BESAT)

Vi søger - er besat, HR

Hos Creative ZOO løber vi stærkt i den kreative afdeling. Derfor er vi på jagt efter en erfaren Senior Art Director / Brand Designer, der kan bryde med vanetænkningen og levere strategiske design- og kommunikationsløsninger.

Om du bor tættest på vores kontor i Aarhus eller i København er ikke vigtigt.

Det er vigtigt, at du

… har mindst 5 års erfaring som Art Director, med en overbevisende portfolio, der består af brandudvikling, visuelle identiteter, kampagneudvikling og digitale universer

… er en teamplayer, og forstår værdien ved inddragelse af forskellige fagligheder

… forstår kundepsykologi og selvstændigt kan drive projekter sikkert fra brief til præsentation

… er nysgerrig og interesserer dig for nye medier og formidlingsformer

Du kommer til at arbejde med branchens dygtigste og mest engagerede kollegaer, der hver dag forsøger at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre inden for både trykte og digitale medier.

Lyst, mod og empati

Hos Creative ZOO får du det sjovt, og du kommer samtidig til at skabe nogle af dine bedste løsninger i din karriere hér. Vi har høje forventninger til hinanden og motiveres af at spille hinanden gode, fordi vi ved, at de bedste løsninger kun kan skabes i fællesskab.


Vi forestiller os, at du kan sige ja da, klart og selvfølgelig til følgende udsagn:


  • Jeg har lysten til at skabe verdensklassesløsninger
  • Jeg har modet til at udfordre vanetænkningen
  • Jeg har empatien med mig over for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

Kom til tasterne og send os en meget kort ansøgning, samt overbevisende portfolio og CV. Der indkaldes løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du kontakte vores Creative Director og Partner, Jesper Vorre, på 5210 0504 / jv@czoo.dk.

Ansøg via dette link.

Om Creative ZOO

Vi udvikler brands, der er værd at elske. Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand.

Vi har en ambition: Vores kunder skal være værd at elske. Det opnår vi ved at udvikle autentiske, relevante og differentierede løsninger.

Vi har en overbevisning: Kommunikation skal give mening. Den skal både levere resultater og skabe glæde i en ofte forpustet verden.

Vi har værdier: LYST, MOD og EMPATI er grundlaget for de løsninger, vi laver, og hvem vi er.

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director
Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som Senior Art Director? Så kontakt Jesper.