czoo

Strategic advisor søges


Creative ZOO søger strategic advisor Creative ZOO søger strategic advisor
Se næste artikelSe mere

Vi udvider. Derfor søger vi efter et lysende salgs- og rådgivningstalent, som har lyst til at lære og mod på at skabe resultater - en energisk og ukuelig kunderådgiver, som både kan tale med og forstå kunder i den private sektor, inden for medlemsorganisationer og i det offentlige

Vi søger - Er besat, HR

Creative ZOO er et brandbureau med 15 år på bagen. Vi elsker, at vi både har glade medarbejdere, tilfredse kunder og masser af trofæer på award hylden. Og vi har travlt med at hjælpe både organisationer og private virksomheder over hele landet med at finde ind til deres brand DNA og omsætte det til visuel identitet, fortælling og meningsfuld kommunikation og markedsføring, der kan mærkes. Vi er med hele vejen fra strategi til produktion.

Lysende talent med de rette værdier

Vi udvider. Derfor søger vi efter et lysende salgs- og rådgivningstalent, som har lyst til at lære og mod på at skabe resultater. Vi har fundet opskriften og lagt en klar salgsstrategi. Nu mangler vi bare en energisk og ukuelig kunderådgiver, som både kan tale med og forstå kunder i den private sektor, inden for medlemsorganisationer og i det offentlige.

Hos Creative ZOO har vi LYST, MOD og EMPATI som vores værdigrundlag. Derfor er det vigtigt, at du har en højt udviklet social intelligens, og at du forstår, at skabe tillid ved at sætte kunden og hendes ønsker i centrum, når du rådgiver.

Den rette baggrund?

Om du har en formel kommerciel uddannelsesbaggrund fra Handelshøjskolen eller lignende, eller om du ’bare’ er et naturtalent, som har studeret humaniora og samlet salgserfaring i livets skole, som iværksætter eller lignende, er ikke afgørende. Du vil få oplæring i Creative ZOO’s metoder og værktøjer og vi forventer, at du har ambitioner om at udvikle dig til at blive kundeansvarlig med eget salgsbudget og egen kundeportefølje.

Vi søger en nysgerrig og resultatorienteret person, som er arbejdsom og systematisk i sin tilgang til opgaven. Vi har allerede en del digitale værktøjer i vores toolbox, men vi bestemt også nysgerrige på, hvad vi evt. kan lære af dig.

Det er vigtigt, at du er en dygtig kommunikator, der kan formidle både på skrift og i tale, da en stor del af arbejdet handler om at forventningsafstemme med kunderne omkring projekter og leverancer, inden de igangsættes.

Aarhus eller København?

I praksis vil du blive en del af vores salgsteam og her kommer du til at referere direkte til founding partner Morten Søholm, som har mere end 25 år erfaring som brandstrategisk rådgiver i branchen. Ring eller skriv til ham på 60 66 30 60 eller morten@czoo.dk, hvis du har spørgsmål.

Du vil komme til at arbejde med kunder over hele landet, og du vil kunne arbejde med base fra enten vores kontor i Aarhus eller København.

Søg hellere i dag end i morgen

Send din ansøgning og dit CV via dette link - og vent ikke for længe. Der bliver holdt samtaler løbende.

Vi forventer, at du kan starte til august 2021.

Om Creative ZOO

Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand.

Vi har en ambition: Vores kunder skal være værd at elske. Det opnår vi ved at udvikle autentiske, relevante og differentierede løsninger.

Vi har en overbevisning: Kommunikation skal give mening. Den skal både levere resultater og skabe glæde i en ofte forpustet verden.


Vi har værdier: LYST, MOD og EMPATI er grundlaget for de løsninger, vi laver, og hvem vi er.

Andre har også læst...
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Senior Advisor, Founding Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som strategic advisor? Så kontakt Morten.