PR


PR er en disciplin, der bliver defineret på mange forskellige måder. Vi betragter PR som en metode til at orkestrere og plante de gode historier på rette tidspunkt og sted, så din organisation får mest muligt ud af dem.

Synlighed er et altoverskyggende parameter i arbejdet med PR. Den gode historie skal ud og arbejde for din position, dit omdømme og din kendskabsgrad. Med en velovervejet og strategisk funderet PR-strategi kan du navigere dit brand i det offentlige rum: Hvad skriver pressen? Hvornår gør de det? Og hvilke kanaler er interessante?

Hvad kan du bruge PR til?

Når et andet medie fortæller din historie, øges troværdigheden, og du bliver synlig for din målgruppe. Samtidigt får du uvurderligt indhold til dine andre platforme. Med andre ord kan du med strategisk funderet PR slå flere fluer med ét smæk, og med den rette opmærksomhed på PR bliver du dukkefører for fortællingen om din virksomhed.

Hvad kan du bruge os til?

Hos Creative ZOO kan vi hjælpe din organisation med din PR i form af pressehåndtering, planlægning og kontakt. Men som en del af at få dine gode historier ud, udtænker vi også koncepter omkring presseevents, der fanger medierne. Vi laver aldrig PR uden indsigt og en klar strategi for, hvad dit formål og dine forventninger til eksponeringen er. En PR-indsats berører nemlig noget af det allerhelligste, virksomhedens brand, og derfor kan det godt betale sig at trække på vores mangeårige erfaringer og kompetencer. 

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe med din PR.
Martin Rask Pedersen er contentchef hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen
Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk