czoo

Vi udvikler brands, der er værd at elske

Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand.


Kommunikation udvikles til og af mennesker. Det betyder, at vores medarbejdere og deres faglighed og nysgerrighed er vores vigtigste ressource. De er, hvem vi er.


Vi har en ambition: Vores kunder skal være værd at elske. Det opnår vi ved at udvikle autentiske, relevante og differentierede løsninger.


Vi har en overbevisning: Kommunikation skal give mening. Den skal både levere resultater og skabe glæde i en ofte forpustet verden.


Vi har værdier: LYST, MOD og EMPATI er grundlaget for de løsninger, vi laver, og hvem vi er. 


Hvad mener vi
om branding

Dit brand er fundamentet for alt, du gør – og dit brand skabes af alt, du gør. 

For os er branding derfor meget mere end et logo, en række Facebook-opslag eller et strategidokument. Det er summen af alle dine handlinger og afgørende for, om din virksomhed er "Værd at elske".


Værd at elske ... 
- hvad betyder det?

Vi vil være værd at elske. Og det bliver vi ved at gøre vores kunder værd at elske og gøre det på en måde, der - ja ... - er værd at elske.


I en verden, der bliver stadig mere kompleks og forpustet, er der brug for virksomheder og organisationer, der skaber følelsesmæssige relationer. Det er, hvad vi gør.Set udefra

"Creative ZOO har en unik evne til at sammensætte det rigtige hold, så vi altid får både kompetente og empatiske samt kreative og strategiske folk med i projektet. Det giver de bedste produkter og resultater."

”Creative ZOO giver os tryghed. Vi ved, at både arbejdsproces og produkter altid er professionelle og rammer ind i det, vi står for.”

”Creative ZOO har evnen til at omsætte noget relativt diffust til noget konkret, fordi de tager sig tid til at forstå det kommercielle produkt – til trods for, at det kan være langt fra hverdagen.”

Job og praktik

Vi tror på, at forskelligheden styrker os. Derfor er vi altid nysgerrige på at høre, hvad du har på hjerte


Creative ZOO består af mange forskellige mennesker - med mange forskellige uddannelser og baggrunde. Du skal ikke have en bestemt profil for at arbejde hos os. Tværtimod opfordrer vi alle interesserede til at søge job eller praktik. 


Vi har stor og god erfaring med praktikanter og elever. Vi kalder dem talenter, og de udvikler os, samtidig med at vi udvikler dem.


Søg job eller praktik

Søg job eller praktik hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg

Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores verden, hvem vi er, og hvad vi kan.