czoo

Vi udvikler brands, der er værd at elske

Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand.


Kommunikation udvikles til og af mennesker. Det betyder, at vores medarbejdere og deres faglighed og nysgerrighed er vores vigtigste ressource. De er, hvem vi er.


Vi har en ambition: Vores kunder skal være værd at elske. Det opnår vi ved at udvikle autentiske, relevante og differentierede løsninger.


Vi har en overbevisning: Kommunikation skal give mening. Den skal både levere resultater og skabe glæde i en ofte forpustet verden.


Vi har værdier: LYST, MOD og EMPATI er grundlaget for de løsninger, vi laver, og hvem vi er. 


Set udefra

"Creative ZOO har en unik evne til at sammensætte det rigtige hold, så vi altid får både kompetente og empatiske samt kreative og strategiske folk med i projektet. Det giver de bedste produkter og resultater."

”Creative ZOO giver os tryghed. Vi ved, at både arbejdsproces og produkter altid er professionelle og rammer ind i det, vi står for.”

”Creative ZOO har evnen til at omsætte noget relativt diffust til noget konkret, fordi de tager sig tid til at forstå det kommercielle produkt – til trods for, at det kan være langt fra hverdagen.”

Job og praktik

Vi tror på, at forskelligheden styrker os. Derfor er vi altid nysgerrige på at høre, hvad du har på hjerte


Creative ZOO består af mange forskellige mennesker - med mange forskellige uddannelser og baggrunde. Du skal ikke have en bestemt profil for at arbejde hos os. Tværtimod opfordrer vi alle interesserede til at søge job eller praktik. 


Vi har stor og god erfaring med praktikanter og elever. Vi kalder dem talenter, og de udvikler os, samtidig med at vi udvikler dem.


Søg job eller praktik

Søg job eller praktik hos Creative ZOO.
Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil vide mere om hvem vi er, hvad vi kan og ikke mindst: hvad vi kan gøre for dig.