Creative ZOO skaber og styrker brands, der giver indtryk og sætter aftryk.

Det gør vi gennem kommunikationsdesign. Men hvordan og hvorfor skal kommunikation designes? Vi designer kommunikation, fordi det giver et 360 graders fokus og et solidt fundament. På den måde arbejder hele dit brand og din kommunikation i samme retning og taler samme sprog. Det er med kommunikationsdesign, at vi finder det perfekte match mellem budskaber, grafisk design og effektfuld og værdiskabende kommunikation.
Vores tilgang
Kommunikationsdesign består af fire grundlæggende kompetencer.
Indsigt giver klarhed
Kun ved at forstå kan vi forandre. Derfor starter en hvilken som helst proces med at kortlægge, hvor vi har ubekendte. Derefter kan arbejdet med at udarbejde en strategi og designe kommunikation gå i gang.
Læs mere

Strategi sætter retning
Bliver du træt af ordet strategi? Så er du ikke den eneste. Hos Creative ZOO har vi altid fokus på, at strategi skal omsættes til aktiviteter og handling.
Læs mere

Historier skaber indtryk
Gode historier forandrer verden. De taler til hjerne og hjerte på samme tid. Vi mærker, at de sætter aftryk og gør indtryk.
Læs mere

Identitet samler udtryk
Det er her, vi omsætter det helt særlige ved din organisation til farver og former. Det gør organisationer genkendelige og giver retning.
Læs mere

I praksis
Her ser du de ydelser, vi leverer indenfor kommunikationsdesign. Vi har mere at byde på, så ring, hvis der er noget, du mangler.
Hjemmesider
3D visualiseringer
Analyse og indsigt
Oplevelsesdesign
Film
Grafisk referat
Kommunikations­strategi
Konceptfoto
Logo
Magasin
Årsrapport
Redaktion
Skriftyper
Sociale medier
Tekst
Visuelt identitet
Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvad du har brug for, og hvordan vi kan få et samarbejde.
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Copywriter & Partner
+45 60 663 060
morten@czoo.dk