czoo

Vi er et designbureau, kommunikationsbureau, magasinbureau ... Kort sagt: Et brandingbureau. Længere sagt: Et det-skal-give-mening-bureau.


Design er ikke æstetik

For os er design ikke æstetik. Vi ser design i sin reneste form; at skabe orden i kaos. Vi skaber visuelle identiteter, websites, logoer og brochurer med videre, men først og fremmest skaber vi løsninger, der er specialfremstillet til dig og din målgruppe. Vi er drevet af at gøre en forskel, af at løse komplekse problemstillinger og af at gøre det anderledes end alle andre.

Kommunikation er ikke at råbe

Det er ikke den, der råber højest, der trænger gennem larmen. Det er den, der fortæller den bedste historie. Vi rådgiver, lægger strategier, udvikler koncepter, skaber kampagner og serverer budskaber på sølvfade … Men hvis du ikke kender (for)målet med din kommunikation, vil vi hellere begynde der. Formål og fortælling går forud for medievalg og kanaler.


Magasiner er ikke kun papir

Magasiner er i vores optik mere en fortællerform end et medie - en fortællerform, der går i dybden og rør ved ”læserne”. Vi udvikler og producerer magasiner. Nogle gange arbejder vi med den strategiske forankring og redaktionelle udvikling. Nogle gange håndterer vi den grafiske del af produktionen. Som regel er det en blanding af det hele.Vi kan hjælpe dig med

Visuel identitet
Grundfortælling
Tone of voice
Website
Digital udvikling
User experience (UX)
Animation
Magasinudvikling
Magasindesign
Magasinproduktion
Tekst
Kampagne
Video
Foto
3D-visualisering
Redaktion
Kommunikations­strategi
Mediestrategi
CSR-kommunikation
Skrifttype
Oplevelsesdesign
Årsrapport
Indsigt
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Senior Advisor, Founding Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvad du har brug for, og hvordan vi kan samarbejde.