czoo

Partnerskaber
og relationer


Partnerskaber og relationer er mange ting. Hos Creative ZOO ser vi bl.a. vores kunder som vores partnere. Men de partnerskaber og relationer, vi beskriver her, er dem, vi på nuværende tidspunkt støtter på den ene eller anden måde. Uanset relation er vi stolte over kammeratskabet.


Vi kan ikke lade være

Det ligger i vores DNA at være passionerede og engagere os med mod, lyst og empati. Det ligger i vores værdier at involvere os i det samfund, vi er en del af - også når det ligger ud over et økonomisk aspekt. Vi har mange venner og partnerskaber, som er værd at elske – her er vores nuværende samarbejder


Svalegangen - Hovedsponsorat af Teatret Svalegangen

Paradisets Engle - Støtteforening for kulturbiografen Øst for Paradis

GoSail - Teambuilding på vandet

Erhverv Aarhus - Aarhus erhvervslivs talerør

Brølet – Erhvervsklub på Teatret Svalegangen


Fremtiden er nu

Vi ser det desuden som en del af vores ansvar at være med til at uddanne de unge. Derfor har vi lige siden Creative ZOOs start haft et tæt samarbejde med bl.a. Aarhus Tech, hvor vi gennem tiden har haft en del elever – eller talenter, som vi kalder dem. Derudover har vi også talenter fra mange andre uddannelsesinstitutioner. Alt sammen fordi vi kan lære vildt meget af dem og fordi vi kerer os for fremtiden – og de unge er jo fremtiden. Læs mere om vores dedikerede talentprogram.


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk


Hvis du vil vide mere om vores engagement og partnerskaber, så ta' endelig fat i os. Ring eller skriv til Morten.