czoo

Personoplysninger


Behandling af personoplysninger

Hvad er personoplysninger?

Creative ZOO beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du f.eks. tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer, seminarer m.v. Det er primært oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og oplysninger om arbejdssted og stilling, men kan også være andre oplysninger, dette vil dog fremgå.


Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du tilmelder du dig nyhedsbreve, seminarer og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst et år efter tjenesten er afmeldt.


Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Creative ZOO og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig bl.a. gennem statistisk materiale. Oplysningerne bliver kun videregivet til tredjepart i forbindelse hvor det er nødvendigt. F.eks. i forbindelse med en ekstern foredragsholder, som ønsker at se deltagerlisten eller i forbindelse med vores analyse af hjemmeside, hvor Google Analytics kan give os informationer om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt.


Vi modtager  data fra Facebook, LinkedIn, Instagram, Google og andre platforme, hvor du og platformen har aftalt at data må videregives.

Du kan se mere om hvordan dine data bliver behandlet på de forskellige platforme her:


Facebook

https://www.facebook.com/business/gdpr

https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2018/jun/datatilsynet-fortolker-eu-dom-om-facebook/


LinkedIn

https://legal.linkedin.com/dpa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy


Instagram

https://help.instagram.com/519522125107875


Google

https://cloud.google.com/security/gdpr/Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer naturligvis de personlige oplysninger, du afgiver. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Ændringer af vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre til de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Tjek datoen for “sidst opdateret” her på siden.


Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig hos Creative ZOO, skal du rette henvendelse på 38 400 500. Er der registreret forkerte data, har du andre indsigelser eller ønsker du at trække dit samtykke tilbage, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven og har mulighed for at klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed (datatilsynet).


Creative ZOO

Ceresbyen 68B
8000 Aarhus C
Telefon: +45 38 400 500

Mail: vigtigt@czoo.dk

Sidst opdateret 15. nov 2018

Er du nysgerrig på, hvem Creative ZOO er, så fat knoglen eller send os en mail. Vi giver gerne en kop kaffe.
Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk