Tradium
Strategi video


Se mere
Hvordan får du alle medarbejdere - fra pedellen til læreren - til at forstå og forholde sig til en ny strategi?
En strategi flyver ofte rundt oppe i helikopteren og bruger komplicerede, kringlede og ukonkrete udtryk, som aldrig rigtig når ned til medarbejderne på landjorden.

Efter en workshop med Tradium, stod det klart, at videoer var måden at nå medarbejderne. Videoer kan visualisere og vise strategien, så medarbejderne kan relatere og handle på strategien og forstå, hvad der kommer til at ændre sig.


Overdrivelse fremmer forståelse

4 videoer behandler de 4 ’strategiske pejlemærker’. Her bliver budskabet sat på spidsen, så det bliver knivskarpt og letforståeligt for alle medarbejdere.

Videoerne udspiller sig på skolen i vante omgivelser og med medarbejderne i hovedrollerne. Det gør, at medarbejderne kan forholde sig til strategien og lettere se sig selv i den.

Kommunikation i øjenhøjde

Resultatet er fire interne videoer, der er gennemsyret af den nye strategi og værdier, hvor Tradium taler direkte til medarbejderne - på deres sprog og i deres rammer.

Videoerne lagde en god grobund for en fælles diskussion af den nye strategi alle medarbejdere imellem.

Kunde
Tradium
Ydelser


Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
I videoerne er budskabet sat på spidsen, så det bliver knivskarpt og let afkodeligt for de mange forskellige medarbejdere. I videoerne er budskabet sat på spidsen, så det bliver knivskarpt og let afkodeligt for de mange forskellige medarbejdere.

Press play

Se nogle af de fire film her, og kom med ind bag virksomheden. Videoerne afspejler Tradiums nye strategi, hvor flere elementer er sat på spidsen for at gøre budskabet knivskarpt.
Tradiums medarbejdere spiller hovedrollerne i videoerne, så de er lette at forholde og relatere til. Tradiums medarbejdere spiller hovedrollerne i videoerne, så de er lette at forholde og relatere til.
Videoerne visualisere strategien inden alle medarbejderne hos Tradium skulle snakke og diskutere strategien. Videoerne visualisere strategien inden alle medarbejderne hos Tradium skulle snakke og diskutere strategien.

Holdet bag

Kirsten Sørensen er senior projektleder hos Creative ZOO.
Kirsten Sørensen
Senior Project Manager
På orlov
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Rene Sørensen er mediegrafikertalent hos Creative ZOO.
Rene Sørensen
Lignende projekter
Kontakt os, hvis du drømmer om at bruge film i din kommunikation, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre.

No Texts