czoo

Tradium
Strategi video


Se mere
Creative ZOO fik udfordringen, der lød på at få alle medarbejderne hos Tradium til at forstå deres nye strategi.
En strategi flyver ofte rundt oppe i helikopteren og bruger komplicerede, kringlede og ukonkrete udtryk, som aldrig rigtig når ned til medarbejderne på landjorden.

Hvordan får du alle medarbejdere – fra pedellen til læreren – til at forstå og forholde sig til en ny strategi?

Med disse spørgsmål som fokus, afholdte Creative ZOO en workshop med Tradium, hvor det hurtigt stod klart, at video var måden at nå medarbejderne på. Videoerne kan visualisere, og de skulle være med til at vise strategien, så medarbejderne kunne relatere og handle på strategien og forstå, hvilke ændringer fremtiden ville byde på. 

Overdrivelse fremmer forståelsen

På baggrund af workshoppen udviklede Creative ZOO i samarbejde med Tradium fire videoer, som behandlede de fire ’strategiske pejlemærker’. Budskabet blev sat på spidsen, så det blev knivskarpt og letforståeligt for alle medarbejderne.
Videoerne udspillede sig på skolen i vante omgivelser og med medarbejderne i hovedrollerne. Det betød, at medarbejderne kunne forholde sig til strategien og lettere se sig selv i den. 

Kommunikation i øjenhøjde

Resultatet blev fire interne videoer, der er gennemsyret af den nye strategi og værdier, hvor Tradium taler direkte til medarbejderne - på deres sprog og i deres rammer.
Videoerne lagde en god grobund for en fælles diskussion af den nye strategi alle medarbejdere imellem.

Kunde
Tradium
Ydelser


Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
I videoerne er budskabet sat på spidsen, så det bliver knivskarpt og let afkodeligt for de mange forskellige medarbejdere. I videoerne er budskabet sat på spidsen, så det bliver knivskarpt og let afkodeligt for de mange forskellige medarbejdere.

Press play

Se nogle af de fire film her, og kom med ind bag virksomheden. Videoerne afspejler Tradiums nye strategi, hvor flere elementer er sat på spidsen for at gøre budskabet knivskarpt.
Tradiums medarbejdere spiller hovedrollerne i videoerne, så de er lette at forholde og relatere til. Tradiums medarbejdere spiller hovedrollerne i videoerne, så de er lette at forholde og relatere til.
Videoerne visualisere strategien inden alle medarbejderne hos Tradium skulle snakke og diskutere strategien. Videoerne visualisere strategien inden alle medarbejderne hos Tradium skulle snakke og diskutere strategien.

Holdet bag

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Rene Sørensen er Disruption Designer hos Creative ZOO.
Rene Sørensen
Disruption Designer
+45 30 49 37 75
rene@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

Kontakt os, hvis du drømmer om at bruge film i din kommunikation, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre.