czoo

Stå stærkere som redaktør


Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden. Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden.
Se næste artikelSe mere

Styrk din redaktionelle prioritering og bliv (endnu) bedre til at navigere i farvandet af strategiske hensyn, medietendenser og journalistiske ambitioner

Kursus, Creative ZOO

Du er erfaren redaktør på et fagblad, et nichemedie, et nyhedsbrev eller et organisationssite. Du kender din målgruppe og arbejder dagligt i krydsfeltet mellem strategiske mål og redaktionelle dagsordener. Nu vil du gerne have inspiration og gode idéer til at forløse historierne endnu bedre på tværs af kanaler.

Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden.

På tre kursuseftermiddage ser vi på tendenser og deler gode eksempler fra hverdagen. Konkret zoomer vi ind på:

  • Historier, der rammer nichen spot on
  • Historier, der udfolder sig smukt på tværs af kanaler
  • Historier, hvor indhold og design går op i en højere enhed

Hver kursusgang veksler mellem inspiration, eksempler, refleksioner og tips og tricks fra værktøjskassen.

Det er målet med kurset, at du går hjem med fornyet energi og gode idéer, som nemt kan implementeres i hverdagen på redaktionen. Skulle der opstå faglige fællesskaber og netværk i gruppen, er vi bare endnu mere begejstrede. Derfor runder vi forløbet af i bedste Creative ZOO-ånd med vin og tapas.

Tilmeld dig kurset

Datoer

Torsdag d. 13. april kl. 13-16

Torsdag d. 20. april kl. 13-16

Torsdag d. 27. april kl. 13-17

Sted

Creative ZOO

Njalsgade 21E, 5. sal

2300 København S

Pris

8.500 kr. pr. deltager (ekskl. moms)

FÅ RABAT: Vi tilbyder kollegarabat på 20%, hvis I deltager flere fra samme organisation eller virksomhed.

Og det med småt: Vi fremsender en faktura efter tilmelding. Ved afmelding til kurset inden for 14 dage før første kursusdato opkræves et afbudsgebyr på 2.500 kr. Ved afmelding tidligere end dette refunderes den fulde pris.


Tilmeld dig kurset

Mille Bækkel Madsen er Senior Media Advisor hos Creative ZOO.
Mille Bækkel Madsen

Senior Advisor
Concept & editorial strategy

+45 31 20 27 12
mm@czoo.dk

Underviser på kurset

Gennem de seneste 15 år har Mille både produceret tv, radio, magasiner, digitale medier og aviser, og hun har udviklet over 20 mediekoncepter for private udgivere af nichemedier.  Mille har et indgående kendskab til hverdagen på redaktionerne og de udfordringer, man som moderne ’indholdsdirigent’ sidder med. Hun er fortaler for modige fravalg og bevidste satsninger.