czoo

Stå stærkere som redaktør eller medieudgiver


Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden. Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden.
Se næste artikelSe mere

Styrk din redaktionelle prioritering og bliv (endnu) bedre til at navigere i farvandet af strategiske hensyn, medietendenser og journalistiske ambitioner

Kursus, Creative ZOO

Du er redaktør eller kommunikationsmedarbejder på et fagblad, et nichemedie eller et organisationssite. Du kender sikkert din målgruppe godt og arbejder dagligt i krydsfeltet mellem redaktionelle dagsordener og baglandets forventninger. 

Nu vil du gerne have inspiration og gode idéer til at forløse historierne endnu bedre på tværs af kanaler. Med skarpe vinkler, stærke illustrationer og velvalgte formater.

Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig vitaminindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden.

På to kursusdage ser vi på gode eksempler fra hverdagen og på tendenser fra mediebranchen, der er værd at følge. Konkret zoomer vi ind på:

  • Historier, der rammer nichemediet spot on
  • Historier, der udfolder sig klogt på tværs af kanaler
  • Historier, hvor indhold og design går op i en højere enhed

Hver kursusgang veksler mellem inspiration, eksempler, refleksioner og tips og tricks fra værktøjskassen. Hos Creative ZOO rådgiver vi nemlig dagligt organisationer og virksomheder i indhold og design til deres egne medier.

Det er målet med kurset, at du går hjem med fornyet energi og gode idéer, som nemt kan implementeres i hverdagen på redaktionen.

Tilmeld dig kurset

Datoer

Torsdag d. 24. august kl. 9-13

Torsdag d. 7. september kl. 9-13

Sted

Creative ZOO

Njalsgade 21E, 5. sal

2300 København S

Pris

6.000 kr. pr. deltager (ekskl. moms)

FÅ RABAT: Vi tilbyder kollegarabat på 20%, hvis I deltager flere fra samme organisation eller virksomhed.

Og det med småt: Vi fremsender en faktura efter tilmelding. Ved afmelding til kurset inden for 14 dage før første kursusdato opkræves et afbudsgebyr på 2.500 kr. Ved afmelding tidligere end dette refunderes den fulde pris.


Tilmeld dig kurset

Mille Bækkel Madsen er Senior Media Advisor hos Creative ZOO.
Mille Bækkel Madsen

Senior Advisor
Concept & editorial strategy

+45 31 20 27 12
mm@czoo.dk

Underviser på kurset

Gennem de seneste 15 år har Mille både produceret digitale medier, tv, radio, magasiner, digitale medier og aviser, og hun har udviklet over 20 mediekoncepter for private udgivere af nichemedier.  Mille har et indgående kendskab til hverdagen på redaktionerne og de udfordringer, man som moderne ’indholdsdirigent’ sidder med. Hun er fortaler for modige fravalg og bevidste satsninger.