... på markedsføringsloven og persondataforordningen


Creative ZOO sætter spot på markedsføringsloven og persondataforordningen til et gratis miniseminar i samarbejde med Holst, Advokater. Creative ZOO sætter spot på markedsføringsloven og persondataforordningen til et gratis miniseminar i samarbejde med Holst, Advokater.
Se næste artikelSe mere
Bliv klogere på, hvad der kommer til at ske, når persondataforordningen træder i kraft, og hvilke muligheder den nye markedsføringslov fra 1. juli 2017 giver
Miniseminar - Afholdt
Måske du har hørt, at der er kom en ny markedsføringslov 1. juli, og der kommer en ny persondataforordning i maj 2018. Men hvad kommer det til at betyde for dig, og hvad skal du ændre?

Kom til gratis seminar og få en opdatering på markedsføringsloven samt indsigt i de vigtigste ændringer i persondataforordningen.

Vi går i dybden med de nye reglers betydning for udsendelse af nyhedsbreve, newsfeed og andre former for digital markedsføring til nye og eksisterende kunder.

Seminaret henvender sig til dig, der til dagligt arbejder med digital markedsføring. Om din virksomhed er stor, lille eller mellemstor er underordnet.

Praktisk
Tid: Tirsdag den 22. august kl. 16-17.30
Pris: Gratis
Adresse: Ceresbyen 68B
Efter mødet byder vi på tapas og vin

Tilmeld dig ved at skrive en mail på event@czoo.dk, hvori du skriver dit navn, virksomhed og antal gæster.
Andre seminar