czoo

Ambitiøst kommunikationstalent søges


Til efteråret 2022 søger Creative ZOO et ambitiøst kommunikationstalent til at blive en del af holdet. Til efteråret 2022 søger Creative ZOO et ambitiøst kommunikationstalent til at blive en del af holdet.
Se næste artikelSe mere

Elsker du kommunikation? Vil du udfordres? Og er du klar på at udfordre os? Så er du måske den kommende kommunikationspraktikant (talent) i hos Creative ZOO - STILLINGEN ER BESAT

Vi søger - ER BESAT

Hvem er du?

Du er først og fremmest nysgerrig og godt gammeldags ukuelig. Hos Creative ZOO har vi haft talentforløb for elever og praktikanter siden bureauets fødsel, og det vigtigste for os er, at du har lyst til at udfordre dig selv. At du har lyst til at lære.

Kan du sige tjek til følgende:

 • Jeg er nysgerrig på, hvad der gør god kommunikation god.
 • Jeg kan tænke strategisk, men elsker også at nørde med håndværket (Skrivemæssigt guld i fingrene er en absolut fordel, men det er velsmurte videoøjne, SoMe-skills, Podcast-ører (og hjerne) eller noget helt femte også…).
 • Jeg er selvkørende, men kan ikke lade være med at stille spørgsmål.
 • Jeg elsker feedback på det, jeg laver.
 • Jeg er stolt af mit fag.
 • Jeg vil udvikle mig selv – og Creative ZOO.

så har du, hvad vi leder efter.

Hvad skal du hos os?

Du er med til at forme dit eget forløb, og vi lægger i fællesskab en plan for dine måneder hos os – og følger hver måned op på planen. Du får hænderne i både vores egen kommunikation og vores kunders kommunikation, og i løbet af praktikperioden vil du også komme tæt på faglighederne hos fx designere og projektledere. Noget af det, du primært vil komme til at arbejde med, er:

 • Produktion af content til alt fra nyhedsbreve til magasiner (Eller noget helt tredje afhængigt af dit håndværksmæssige fokus og talent)
 • Research og analyse
 • Strategi og indsigt
 • Kampagne- og kommunikationsplanlægning – og eksekvering
 • Eventplanlægning og eksekvering
 • Sociale medier – fra analyse til implementering og drift.

Hos Creative ZOO arbejder vi med indsigtsbaseret branding. Vi starter ethvert kundeforhold med indsigt. Derefter bevæger vi os gennem strategi og koncept, før vi producerer. Du vil komme til at deltage i en sådan ”kunderejse”. Og nå ja: Vi er fælles om alle de praktiske opgaver som fx at dække op til frokost, starte opvaskemaskinen og lave kaffe til kundemøder. Det bliver du en del af på lige fod med alle os andre.

Hvem er vi?

Vi er et brandingbureau med 25 medarbejdere, der mestrer alt fra den skarpe tekst over den bløde video til det tankevækkende design – og fra indsigt og strategi til eksekvering.

Vores udgangspunkt er værdierne Lyst, Mod og Empati. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os at være ambitiøse på både kundernes og egne vegne, men at det samtidig er vigtigt for os, at her er rart at være. For vi tror ganske enkelt på, at de vildeste idéer kommer, når vi er sammen med mennesker, vi har tillid til. Det er også derfor, vi holder til i fantastiske lokaler på øverste etage i Ceres’ gamle administrationsbygning og løser tingene sammen – både i hverdagen og når vi eksempelvis holder fredagsbar.

Det formelle

Praktikstillingen er ulønnet og fuldtid, 37 timer om ugen. Frokost er inkluderet. Praktikperiodens længde, starttidspunkt og omfang kan aftales individuelt, men vil gerne have dig her i op til et halvt år - med efteråret 2022 som kernetidsrum.

Vi har stor erfaring med at have praktikanter, og vi respekterer naturligvis dine behov for at følge vejledning og lignende på din uddannelse under praktikforløbet.

Vi har ingen formel ansøgningsfrist, men tager løbende mulige praktikanter ind til samtale – og evt. en lille testopgave – så vent ikke for længe med at søge.

Har du spørgsmål, ring til contentchef Martin Rask Pedersen på 52 10 05 03 eller skriv til mrp@czoo.dk.

Send ansøgning, CV og relevante bilag, når du har det klar. Her må du også gerne sende eksempler på en eller flere velskrevne tekster eller lignende produkter, som du selv er tilfreds med (Genre underordnet).

Ansøg nu

Andre har også læst...
Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Vil du vide mere om talentforløbet, eller har du spørgsmål? Kontakt Martin.