Contentchef


Creative ZOO søger contentchef Creative ZOO søger contentchef
Se næste artikelSe mere

OBS! Contentchef-stillingen er besat.

Creative ZOO søger en stærk kommunikationsprofil, som skal stå i spidsen for vores contentteam.
Vi søger - er besat
Creative ZOO udvikler brands bygget på indsigt. For os er essensen i branding, at vi kan forstå vores kunders forretning og visioner, samt at vi evner at omsætte disse til stærke historier og universer.
Derfor er det en forudsætning, at du har en solid strategisk forståelse, sublime skriftlige kommunikationsfærdigheder og indsigt i visuel kommunikation.

Som leder af contentteamet hos Creative ZOO får du ansvaret for at sikre, at det indhold der udvikles og produceres både skaber resultater for vores kunder og for bureauet. Du er vant til at arbejde på tværs af både skriftlige og visuelle medier, og du er klar til at eksperimentere med nye formater. Du trives, hvor der er fart på, og du forstår vigtigheden af at arbejde med og udvikle procedurer og retningslinjer.
Contentteamet består af en række passionerede kommunikationsfolk, som har mange forskellige kompetencer. Herunder udvikling af video og animation, kommunikations- og mediestrategier, tekstforfatning, socialmediestrategier, drift og meget mere.

Dine opgaver:

  • Faglig og strategisk sparring med kunder om contentprojekter. Dette kan fx være magasiner, web, film, SoMe-kampagner, pressearbejde og kommunikationsopgaver.
  • Udvikle og beskrive de fælles arbejdsmetoder og processer for medarbejderne i contentteamet.
  • Kvalitetssikring af afdelingens performance og leverancer.
  • Udvikling af teamet med udgangspunkt i bureauets strategi og vækstambitioner.
  • Samarbejde med designteamet om, hvordan content og design kan gå op i en højere enhed.
  • Være med til at synliggøre bureauets contentkompetencer, som en del af arbejdet med at brande og markedsføre Creative ZOO.
  • Arbejde med effektmåling og evaluering.

Dine kvalifikationer

Hvilken uddannelse du specifikt har, er underordnet for os. Det vigtigste er, at du er drevet af udvikling og kan se dig selv bidrage til bureauets vækststrategi. Samtidig skal du kunne dokumentere en stærk faglig profil samt evnen til at omsætte strategi til handlinger og dermed skabe resultater. En oplagt baggrund kunne fx være en kommunikationsstrategisk eller journalistisk uddannelse.

Du bliver ansvarlig for, at vi overholder de aftalte deadlines over for kunder, ligesom du bliver en vigtig sparringspartner for bureauets kundeansvarlige og projektledere i udarbejdelsen af tilbud og processer for kunder.

Som contentchef bliver du en del af bureauets ledergruppe. Vi forventer, at du har været vant til at arbejde projektorienteret på tværs af flere afdelinger, og at du har dokumenteret ledelseserfaring fra lignende stilling enten indenfor bureaubranchen, på kundesiden eller fra mediebranchen.

Om os

Hos Creative ZOO tror vi på LYST, MOD og EMPATI. Desuden tror vi på, at faglig og personlig forskellighed er en styrke. Derfor er vi udover de faglige kvalifikationer også optaget af at blive klogere på, hvad du som menneske kan bidrage med til bureauet. Hos os er der højt til loftet, og vi har store ambitioner.


Du skal sende din ansøgning til contentchef@czoo.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Managing Partner Marie Bysted-Sandberg på 52 100 505 eller skriv til mbs@czoo.dk.

Andre har også læst...
Vil du vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål? Så kontakt Marie. 
Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk