czoo

Grafisk designer søges


Creative ZOO søger en grafisk designer, der er kreativ og et visuelt vidunder Creative ZOO søger en grafisk designer, der er kreativ og et visuelt vidunder
Se næste artikelSe mere

Sprudler du med kreative ideer, elsker du visuelle identiteter og er du et naturtalent, når det kommer til at levere skarpe og simple designløsninger til komplekse forretningsudfordringer? Så er det måske dig, vi leder efter. (STILLINGEN ER BESAT)

Vi søger - er besat, HR

Vi på jagt efter en Grafisk Designer / Art Director, der kan bryde med vanetænkningen og levere strategiske design- og kommunikationsløsninger, der får øjnene til at løbe i vand. Du skal både mestre de klassiske analoge medier og de nyeste digitale trends. 

Om du bor tættest på vores kontor i Aarhus eller i København er ikke vigtigt.

Det er til gengæld vigtigt, at du

  • har mindst 3 års erfaring med idé- og konceptudvikling og en overbevisende portfolio, der består af brandudvikling, visuelle identiteter, kampagneudvikling og digitale universer
  • er en teamplayer, og forstår værdien ved inddragelse af forskellige fagligheder
  • forstår kundepsykologi og selvstændigt kan drive projekter sikkert fra brief til præsentation
  • er nysgerrig og interesserer dig for nye medier og formidlingsformer


Du kommer til at arbejde med branchens dygtigste og mest engagerede kollegaer, der hver dag forsøger at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre inden for både trykte og digitale medier.

Lyst, mod og empati

Hos Creative ZOO får du det sjovt, og du kommer samtidig til at skabe nogle af dine bedste løsninger i din karriere hér. 

Vi har høje forventninger til hinanden og motiveres af at spille hinanden gode, fordi vi ved, at de bedste løsninger kun kan skabes i fællesskab. 

Vi forestiller os, at du kan sige ja da, klart og selvfølgelig til følgende udsagn:

  • Jeg har lysten til at skabe verdensklassesløsninger
  • Jeg har modet til at udfordre vanetænkningen
  • Jeg har empatien med mig over for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

Kom til tasterne og send os en meget kort ansøgning, samt overbevisende portfolio og CV. Der indkaldes løbende til samtaler. Ansøgningsfrist er den 30. september.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du kontakte vores Creative Director og Partner, Jesper Vorre, på 5210 0504 / jv@czoo.dk

Ansøg via dette link

Om Creative ZOO

Vi udvikler brands, der er værd at elske. Hos Creative ZOO mikser vi indsigt, strategi, kreativitet, mod og håndværk, når vi udvikler brands, der er værd at elske. Vi har stærke rødder i designverdenen, men er i dag et brandingbureau, der arbejder med kommunikation i bred forstand. 

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director
Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som grafisk designer / Art Director? Så kontakt Jesper.