czoo

Grafisk designer søges
(Er besat)


Creative ZOO søger modig Grafisk Designer Creative ZOO søger modig Grafisk Designer
Se næste artikelSe mere

Kender du dit grafiske håndværk til fingerspidserne? Har du en helt speciel forkærlighed for det trykte medie? Elsker du at nørde i eksempelvis typografiske regler og farveprofiler? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger - er besat, HR

Vi oplever markant vækst inden for et af vores kernesegmenter, medlemskommunikation. Derfor er vi nu på jagt efter endnu en legekammerat til vores designafdeling, hvor du skal arbejde sammen med nogle af landets største og mest ambitiøse magasinudgivere om at skabe fremtidens medlemskommunikation.


Vi er på udkig efter dig, der spiser uhensigtsmæssige orddelinger og franske horeunger til morgenmad. Altså dig, der kan dit grafiske håndværk til finderspidserne og kan finde det rigtige værktøj i værktøjskassen i søvne. Og dig, der har en helt speciel forkærlighed for det trykte medie og alt hvad der dertil hører af nørderi omkring typografiske regler, farveprofiler og effektivisering af arbejdsgange - for eksempel ved hjælp af kodning af scripts i InDesign.


Du kommer til at indgå som en vigtig medspiller i vores ambitiøse magasinteam, hvor du skal arbejde tæt sammen med strateger, journalister, redaktører, fotografer, illustratorer, designere, UX-specialister og projektledere. Et vigtigt værktøj i vores dagligdag er content creation platformen Woodwing, så kendskab hertil vil være til din fordel, men er ikke et krav.


Du vil komme til at arbejde med branchens dygtigste og mest engagerede kollegaer, der hver dag forsøger at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre inden for både trykte og digitale medier.


Lyst, mod og empati

Hos Creative ZOO får du det sjovt, og du kommer samtidig til at skabe nogle af dine bedste løsninger i din karriere hér. Vi har høje forventninger til hinanden og motiveres af at spille hinanden gode, fordi vi ved, at de bedste løsninger kun kan skabes i fællesskab.


Vi forestiller os, at du kan sige ja da, klart og selvfølgelig til følgende udsagn:


  • Jeg har lysten til at skabe verdensklassesløsninger
  • Jeg har modet til at udfordre vanetænkningen
  • Jeg har empatien med mig over for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere


Fint, så er der ingen tid at spilde. Send os en kort ansøgning samt portfolio og CV, som overbeviser os om, at vi skal arbejde sammen. Der indkaldes løbende til samtaler.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du kontakte vores designchef, Jesper Vorre, på 5210 0504.

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director
Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du vide mere om stillingen som grafisk designer? Så kontakt Jesper.