Creative ZOO byder ny ’nørd’ velkommen på holdet


Mød Creative ZOO's nye relation manager Mød Creative ZOO's nye relation manager
Se næste artikelSe mere

Den 1. december 2017 kunne vi tilføje endnu en kompetent, kreativ og knivskarp nørd til teamet – nemlig nordmanden Jahn Ottar Ruud, og det er vi mere end almindeligt glade for.

Aktuelt, Pernille Amalie Hauge Rahbech

Selvom Jahn stammer fra Norge, så elsker han Danmark. I Danmark kan han gøre det, han brænder for, nemlig skabe, bevare og udvikle relationer mellem mennesker.

Med en fortid som Relations Manager hos både Presidents Institute og Board Governance og som tidligere Kontaktchef hos Datagraf, er Jahn den helt rigtige til at skabe stærke relationer til kunderne som Relations Manager  hos Creative ZOO.

”Jeg er kommet hjem”

Et hurtigt scroll ned over Jahns LinkedIn-profil og du er ikke et sekund i tvivl om, at kompetencerne er mangfoldige. Spørger du Jahn selv, så er han ”kommet hjem” hos Creative ZOO.
”Hos Creative ZOO smelter æstetik, kunst og design sammen med projektarbejde, kommunikation og forretningsudvikling – og alt dette i tætte relationer imellem mennesker.”

Jahn mener, at det vigtigste er at tage udgangspunkt i mennesket og tale til hjertet. Og med et af sine yndlingscitater: ”Move me, dude!” vil Jahn gennem god kommunikation, tale til følelserne, og bevæge og inspirere mennesker.


Som en delfin – med sans for humor

Hvis Jahn var et dyr, mener han selv, at han ville være en delfin. Om det er hans fortid som konkurrencesvømmer, der spiller ind her, vides ikke. Selv mener han, at delfinen er et intelligent og strømlinet pattedyr med en fantastisk evne til at bevæge sig i sit rette element.

 ”Og så har de humor – for de griner jo hele tiden,” slutter Jahn med stor latter og blink i øjet.


En ny vigtig rolle skal indtages

Jahn er nu en fast del af besætningen hos Creative ZOO. Her indtager han en ny rolle, som er særdeles vigtig for bureauet.

 ”Creative ZOO er i en vækstperiode, og vi har brug for en mand i marken, der kan bygge stærke relationer op. Relationer som kan gavne vores forretning,” forklarer Marie Bysted Sandberg, Managing Partner hos Creative ZOO, om, hvorfor lige netop Jahn er kommet ombord hos Creative ZOO.

”Samtidig lægger vi vægt på, at Jahn grundlæggende tænker og arbejder ud fra lyst, mod og empati.” forsætter hun.

Lyst, mod og empati er en del af fundamentet her hos Creative ZOO. De tre værdier er på den ene eller anden måde med i alle de ting, der bliver udtænkt, udført og udarbejdet. Derfor er det en kæmpe fordel, at Jahn allerede har disse værdier indarbejdet i sin egen personlige mørtel. Det gør ham til den perfekte tilføjelse til vores bureau.

7 hurtige om Jahn:

  1. Jahn har en BBA i International Marketing og en MBA I Corporate Communications, fra University of Miami School of Business Administration
  2. Han har boet i Miami i 5 år, hvor han blandt andet var Social Chairman i et Fraternity – et broderskab for unge studerende. Med et valgkampløfte om at kunne invitere ”Scandinavian Women” til husets fester blev han hurtigt valgt ind som den festansvarlige i husets bestyrelse. Til første fest mødte han danske Tina, som han har været gift med og har Christopher på 24 og Clara på 20 med
  3. Jahn er kæreste med Charlotte og har bonusbørnene Emma på 15 og Mikkel på 18
  4. Jahn er gammel konkurrencesvømmer og har som voksen bl.a. været på AGF’s masterhold
  5. Jahn er ikke meget for at indrømme det, men Mikkel er blevet bedre til at stå på ski end ham
  6. Jahns sjoveste opgave var en kampagne for Danfoss Drives kaldt Child’s Play. Her var tanken at bringe voksne ingeniører tilbage i børnenes verden gennem et overdimensioneret børneværelse med interaktive spil og barnlige farver. Meningen var at give de voksne ingeniører et flashback til barndommens leg
  7. Hvis Jahns liv var en spillefilm, ville hans person blive spillet af Matt Damon. For som Jahn siger: Giv og du skal få, hvilket han mener, passer godt på Matt Damon. For Jahn virker Matt Damon, som en gut med hjertet og værdierne på rette sted, præcis som Jahn opfatter sig selv – og vi er enige!
Andre har også læst...
Er du nysgerrig på, hvad Creative ZOO render rundt og laver, så giv os et kald
Jahn Ottar Ruud er Relations Manager hos Creative ZOO.
Jahn Ottar Ruud
Communication & Strategy
Relations Manager 
+45 52 100 503