Velskrivende kommunikationstalent


Til foråret 2018 søger Creative ZOO et velskrivende kommunikationstalent til at blive en del af holdet. Til foråret 2018 søger Creative ZOO et velskrivende kommunikationstalent til at blive en del af holdet.
Se næste artikelSe mere

OBS! Stillingen som velskrivende kommunikationstalent er besat.

Kribler det i dine fingre for at få lov til at omsætte fakta til flydende og fængende tekst? Vil du være en del af et kreativt og uhøjtideligt miljø? 
Vi søger - ER BESAT
Så er du måske vores nye kommunikationstalent til efteråret 2018.

Som praktikant hos Creative ZOO bliver du en del af et utraditionelt design- og kommunikationsbureau. Vi stræber efter at sprænge rammerne og udfordre vanetænkningen for altid at sikre vores kunder de bedste kommunikationsløsninger - uanset om det handler om tryksager, design, web, film, PR eller kampagner på sociale medier.

Hvem er du? 

Dit DNA består af: 17,5 % holdspiller, 15 % spørge-Jørgen, 10 % gode (og dårlige jokes), 17,5 % selvflyvende arbejdsbi, 25 % tekstglæde, 7,5 % kreative ideer og 7,5 % højtravende ambitioner.

Lidt mere om dig:

 • Du opsnapper hurtigt den gode historie og skriver flydende med sproglig præcision
 • Du er nysgerrig og kan ikke lade være med at stille spørgsmål
 • Du er selvkørende, men suger feedback til dig
 • Du vil hellere lave angrebsfejl end at blive dømt for nøl
 • Du skal kunne jonglere med mange bolde, men endnu mere vigtigt er at du kan gribe en bold og løbe med den – billedeligt talt.

Hvad skal du nørde med?

Du får både hænderne i Creative ZOO’s egen kommunikation og i vores kunders kommunikation. Du er selv med til at forme dit forløb, men vi forestiller os, at du primært skal arbejde med:
 • Producere content, f.eks. med nyhedsbrev, pressemeddelelse og magasin
 • Research, analyse og udarbejdelse af kundeoplæg
 • Event, planlægning og eksekvering
 • SoMe – analyse, annoncering, implementering og drift
 • Kampagne- og kommunikationsplanlægning
 • Korrekturlæsning
 • Forefaldende bureauarbejde som fx assistance ved workshop, referatskrivning, klargøring til møder, afrydning og lign.
 • og meget, meget mere...

Om Creative ZOO

Vi er et hold af dedikerede og passionerede video-, kommunikations- og designnørder, der sidder godt placeret på øverste etage i den gamle administrationsbygning i Ceres Byen. Herfra løser vi brandingopgaver indenfor strategi, kommunikation, design og video for vores kunder, altid med udgangspunkt i vores værdier: Lyst, Mod og Empati. 

Hos Creative ZOO ved vi, at vi kommer længst med en god portion holdånd. Vi ser forskellighed som et plus. Vi har et højt ambitionsniveau, og vil være blandt de bedste i branchen - samtidig med at vi fastholder et uhøjtideligt miljø og en sund balance mellem arbejde og fritid. 

Det formelle

Praktikstillingen er fuldtid 37 timer om ugen. Stillingen er ulønnet, men frokost er inkluderet. Praktikperiodens længde, starttidspunkt og omfang kan aftales individuelt men gerne et halvt år.

Vi har stor erfaring med at have praktikanter, og vi respekterer naturligvis de behov, som du kan have for at følge vejledning ol. under dit praktikforløb. 

Har du spørgsmål, så ring til Katrine Mejnecke på tlf. 28 78 03 74 eller skriv en mail til vigtigt@czoo.dk

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til vigtigt@czoo.dk senest den 6. april. Send også gerne eksempler på en velskrevet tekst som du selv er tilfreds med (genre underordnet). 
Andre har også læst...

Vil du vide mere om talentforløbet, eller har du spørgsmål? Så kontakt Marie. 

Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted-Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk