czoo

Strategi sætter retning

Strategi er altafgørende for din brandudvikling, og retningssættende strategi behøver slet ikke at være kedelig. Vi designer din retning, og vi kommunikerer den, så du får tryghed og fornyet energi. 

Bliver du træt, når du hører ordet strategi? Så er du ikke den eneste. Hos Creative ZOO har vi altid fokus på, at strategi skal omsættes til aktiviteter og handling. Strategi er en nødvendighed, men den skal designes, så den hurtigt kan omsættes til praksis. De fleste tripper forståeligt nok efter at se strategien blive udfoldet til en hjemmeside, en årsrapport, et nyt logo, en skrifttype eller noget helt andet.

Din målgruppe tæller

Strategi handler om at træffe til- og fravalg. Vi bruger din målgruppe som kompas for de valg, der skal tages, kombineret med, hvad din virksomhed drømmer om i fremtiden. Med andre ord designer vi strategisk kommunikation ud fra både et internt og eksternt blik på virkeligheden. At tænke strategisk giver retning, som skaber tryghed og giver energi.  Læs mere om, hvordan vi designer din strategi

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis vi skal designe jeres strategi, så I får retning og tryghed. Vi starter selvfølgelig med en uformel snak.