czoo

Kommunikations­strategi


En klar kommunikationsstrategi giver både en retning og beskriver vejen derhen. Det er dit atlas i en kompleks kommunikationsverden.

Det kan være omfattende at lave en kommunikationsstrategi, men du vil opleve, at kommunikationsarbejdet efterfølgende er både lettere og mere værdifuldt. Valget af medier, målgrupper, budskaber og mål har aldrig været mere omfattende, og derfor vil du opleve, at især fravalgene er centrale.


Hvad kan du bruge en kommunikationsstrategi til?

En indsigtsdrevet kommunikationsstrategi sikrer du, at du laver de rette valg baseret på medierne og målgruppernes behov. Desuden hjælper strategien med at holde dig på sporet, så du ikke løber i en forkert retning i hverdagens travlhed. Samtidigt med, at du løbende kan vurdere og justere og dermed sikre dig, at din indsats virker. Du vil takke dit fortids-jeg igen og igen, når strategien er iværksat med handling og målsætning for øje.


Hvordan kan vi hjælpe dig med din kommunikationsstrategi?

Hos Creative ZOO sætter vi en ære i at udarbejde brugbare og effektfulde kommunikationsstrategier. Vi synes ikke, det er fedt – det er faktisk direkte ufedt - at lave et forkromet strategidokument, som er for komplekst til at blive brugt i praksis og derfor blot bliver gemt og glemt. Derfor har vi en løsning, der matcher – uanset dine behov: Måske er du fuldstændig selvkørende, når først den overordnede kommunikationsstrategi er på plads. Måske er det en delstrategi, der skal på plads. Måske har du behov for at give tøjlerne helt fra dig, så du kan koncentrere dig om noget andet.


Nysgerrig på mere i samme boldgade? Læs om vores arbejde med indsigt og strategi, hvordan vi laver en konkret mediestrategi, eller hvordan vi finder ind til virksomhedens tone of voice.


Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Se cases om kommunikationsstrategi:

Grafisk illustration, der fremviser Ideal Huses logo som forskellige plantegninger, designet af Creative ZOO.

Idealhuse - Et tæt samarbejde om kommunikationen

Bindesbøll Byens nye logo.

Bindesbøll Byen

Creative ZOO har udarbejdet en kampagne for UngiAarhus. Billederne er autentiske og af unge i Aarhus Kommune.

UngiAarhus

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvordan vi tilrettelægger din kommunikationsstrategi optimalt.