Pakhusene
Visualiseringer


3D visualiseringerne af Pakhusene viser livet inden i og rundt om Pakhusene på Aarhus Ø- 3D visualiseringerne af Pakhusene viser livet inden i og rundt om Pakhusene på Aarhus Ø-
Error
Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området. Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området.
Visualiseringerne af Pakhusene på Aarhus Ø fortæller grundfortællingen og udfolder den visuelle identitet i konkrete visualiseringer.
Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg. Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg.
Visualiseringerne blev brugt i salgsmapper sammen med plantegningerne. Tilsammen giver de potentielle købere hårde og bløde facts om boligen.
Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv. Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv.
Holdet bag
Katrine Mejnecke laver kommunikation og PR hos Creative ZOO.
Katrine Mejnecke
Communication & PR Manager
+45 28 780 374
katrine@czoo.dk
Levi Dørken er projektleder hos Creative ZOO.
Levi Doerken
Project Manager
+45 38 400 517
+45 40 338 540
levi@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Copywriter & Partner
+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Pia Haugaard er senior projektleder hos Creative ZOO.
Pia Haugaard
Senior Project Manager
+45 38 400 509
+45 28 304 304
ph@czoo.dk
Lignende projekter
Har du brug for at vise et endnu ufærdigt projekt det færdige look. Så kontakt Sune og tag en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Art director & Partner
+45 20 265 808
sune@czoo.dk