Pakhusene
Visualiseringer


Se mere
3D visualiseringerne tager læseren rundt i bygningen både indefra og udefra og starter forestillingerne om livet, der bliver i Pakhusene
Pakhusene på Aarhus Ø er kendt som bygningen, der aldrig sover. Pakhusene rummer nemlig både boliger og erhverv og gemmer på et utal af gode fortællinger. Det er ud fra de to målgrupper og grundfortællingen, at visualiseringerne til Pakhusene er opbygget.

Resultatet er visualiseringer med kant. Valgene er lidt skæve og der er fokus på, at boligerne ikke skal ligne et boligmagasin – naturligvis uden at det tager overhånd og skræmmer nogle væk. Man fornemmer at mennesker kan bo og leve der. Der er liv, sjæl og ikke mindst mennesker.
Kunde
Domis Ejendomme
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO. Sune Engelund
Concept & Design
Founding Partner

+45 20 265 808
sune@czoo.dk
Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området. Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området.
Visualiseringerne af Pakhusene på Aarhus Ø fortæller grundfortællingen og udfolder den visuelle identitet i konkrete visualiseringer.
Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg. Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg.
Taler til hjernen og rammer hjertet
Visualiseringerne blev brugt i salgsmapper sammen med plantegningerne. Tilsammen giver de potentielle købere hårde og bløde facts om boligen.
Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv. Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv.

Holdet bag

Katrine Mejnecke laver kommunikation og PR hos Creative ZOO.
Katrine Mejnecke
Communication Manager
+45 28 780 374
katrine@czoo.dk
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Pia Haugaard er senior projektleder hos Creative ZOO.
Pia Haugaard
Lignende projekter
Har du brug for at vise et endnu ufærdigt projekt det færdige look. Så kontakt Sune og tag en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Concept & Design
Founding Partner

+45 20 265 808
sune@czoo.dk