czoo

Pakhusene
3D-visualiseringer


Se mere
3D visualiseringerne skulle tage læseren med rundt i bygningen både indefra og udefra og starte forestillingerne om livet, der bliver i Pakhusene

Pakhusene på Aarhus Ø er kendt som bygningen, der aldrig sover. Pakhusene rummer nemlig både boliger og erhverv og gemmer på et utal af gode fortællinger. Det er ud fra de to målgrupper og grundfortællingen, at visualiseringerne til Pakhusene blev opbygget.

Resultatet blev visualiseringer med kant. Valgene blev skæve og fokusset gik på, at boligerne ikke skulle ligne et boligmagasin – naturligvis uden at det tog overhånd og ville skræmme nogle væk. Det skulle være tydeligt, at mennesker kan bo og leve der. Der skulle være liv, sjæl og ikke mindst mennesker.

Kunde
Domis Ejendomme
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området. Visualiseringer af Pakhusene på Aarhus Ø viser livet uden om Pakhusene og området.
Visualiseringerne af Pakhusene på Aarhus Ø fortæller grundfortællingen og udfolder den visuelle identitet i konkrete visualiseringer.
Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg. Visualiseringerne af Pakhusene bliver blandt andet brugt i salgsmateriale til potentielle købere, som også indeholder plantegninger og materialevalg.
Taler til hjernen og rammer hjertet
Visualiseringerne blev brugt i salgsmapper sammen med plantegningerne. Tilsammen giver de potentielle købere hårde og bløde facts om boligen.
Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv. Pakhusene ligger på Aarhus Ø og indeholder både bolig og erhverv.

Holdet bag

Mille Bækkel Madsen er Senior Media Advisor hos Creative ZOO.
Mille Bækkel Madsen

Senior Advisor
Concept & editorial strategy

+45 31 20 27 12
mm@czoo.dk

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Har du brug for at vise et endnu ufærdigt projekt det færdige look? Så kontakt Morten for en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.