czoo

3D-visualisering


Har du brug for at vække noget, der - endnu - ikke eksisterer til live? Med 3D-visualiseringer får du en miniudgave af dit produkt, som gør fantasi til virkelighed.

3D-visualiseringer er ikke længere forbeholdt skøre hollywoodfilm. De er et unikt redskab for alle, der vil vise og fortælle om noget, der endnu ikke findes, eller ser anderledes ud end det eksisterende. Med 3D-visualiseringer kan du fx anskueliggøre dine ideer og fremvise et nyt produkt – inden produktet produceres.


Hvad kan du bruge 3D-visualiseringer til?

Du kan fx bruge 3D-visualiseringer, når du vil vise en bolig, der endnu ikke er bygget, frem for potentielle købere eller lejere. Du kan også bruge dem til fx at vise et fysisk produkt frem for mulige investorer, zoome ind på særlige detaljer ved en løsning eller visualisere en messestand.


Hvordan kan vi hjælpe dig med 3D-visualisering?

For at få det maksimale ud af din 3D-visualisering ser vi altid på både proces og produkt fra en strategisk og taktisk vinkel. Hvis du hopper direkte til den operationelle proces – selve produktionen – mister du altafgørende muligheder for at ramme din målgruppe i hjerte og hjerne.

Hos Creative ZOO har vi lavet mange visualiseringer - særligt til boliger i projektsalg, hvor ”boligen” stadig er en mudret byggeplads. Når vi designer visualiseringer, gør vi det altid med afsæt i målgruppen og projektets behov. Samtidigt tilfører vi liv og personlighed til visualiseringen, så det både understøtter og arbejder for dit brand.

Vi kan både hjælpe dig, hvis du ønsker den fulde løsning, og hvis du ”blot” har brug for strategisk sparring til en produktion.

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Udforsk Creative ZOOs arbejde med 3D-visualisering:


Visualiseringerne af Pakhusene starter potentielle køberes forestillinger om det gode liv på Aarhus Ø.

Domis Ejendomme - Pakhusene

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om

dine muligheder med 3D-visualisering.