czoo

Æbeløen
Video


Se mere

Creative ZOO har udviklet en video, der sætter ord og billeder på fortællingen om og visionerne bag byggeriet Æbeløen. 

Æbeløen er sidste store projekt, der bliver plads til i de ikoniske Øgader i Aarhus C. Det er et ambitiøst og visionært arkitektonisk statement, som respekterer midtbyens arkitektur og tilbyder moderne boliger af høj kvalitet.

Med en unik placering i Øgaderne i Aarhus C bliver Æbeløen til moderne boliger med masser af tradition – bygget i spændet mellem den kulturhistoriske sammenhæng og den fremtid, projektet bliver en del af. Når de 146 boliger i Æbeløen er solgt, kommer der ikke flere store boligprojekter i Øgaderne. Det er med til at gøre projektet helt unikt.

Kunde
Æbeløen
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

En del af Æbeløens nye visuelle identitet var et nyt logo - udviklet og designet af Creative ZOO.

opgave

Video - et stærkt virkemiddel

På baggrund af workshops med de involverede parter - mæglere, arkitekt og bygherre - var en af opgaverne for Creative ZOO bl.a. at finde ind til projektets DNA, skabe grundfortællingen, lave 3D-visualiseringer samt udvikle den visuelle identitet. For at formidle den stærke fortælling om byggeriet og området, blev det besluttet, at fortælleren skulle være arkitekten bag byggeprojektet. Projektet Æbeløen er skabt af den internationalt anerkendte arkitekt Mikkel Frost, der er partner i arkitektfirmaet CEBRA. Han bor selv i Øgaderne og har et helt særligt forhold til denne del af Aarhus.


Æbeløen er det sidste store boligprojekt i de ikoniske øgader i Aarhus C. Æbeløen er det sidste store boligprojekt i de ikoniske øgader i Aarhus C.

Løsning

En levende og rammende fortælling

Videoen leverer en levende og rammende fortælling – formidlet på en indlevende og moderne måde. Videoen skaber liv til projektet og er et værktøj, mæglerne kan bruge i deres arbejde med at sælge de 146 boliger. Som et ekstra virkemiddel i videoen er der tilføjet animationer i form af stregtegninger, der er med til at forklare detaljerne og vise de fremtidige bygninger.

Visualisering af det nye kvarter Æbleøen i øgaderne i Aarhus C. Visualisering af det nye kvarter Æbleøen i øgaderne i Aarhus C.

Resultat

Det rette salgsværktøj

Mikkel Frost giver i videoen - med sit engagement og sine visioner for projektet - et visuelt og passioneret billede af, hvordan Æbeløen bliver. Samtidig er han med til at skabe tillid hos køberne, fordi han virker engageret og troværdig. Videoen er dét visuelle virkemiddel, der skal formidle brandet ud til potentielle købere og andre interessenter.

”Med videoen har Creative ZOO skabt en ny og anderledes introduktion til projektet. Filmen giver en personlig og troværdig indsigt i visionerne bag Æbeløen. Dermed er de potentieller købere et skridt foran, når de kommer til møde hos os.

Videoen er et gennemarbejdet og stærkt salgsværktøj, som har skabt opmærksomhed på sociale medier og været med til at give salget den bedst tænkelige start.”


Louise Gad, Projektchef, danbolig Aarhus City


Vil du vide mere om Æbeløen?

Hvis du er interesseret i at læse mere om projektet Æbeløen, og hvad det tilfører Øgaderne og resten af Aarhus, kan du udforske projektet på www.æbeløen.dk.

Du kan også læse mere om vores arbejde med video og animationer og deres potentiale som visuelle virkemidler.


Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Lignende projekter

Energi Danmark bruger film og videoer til at kommunikere på en visuel og letforståelig måde med deres medarbejdere.

Energi Danmark

Protac

Unifeeder

Danmarks Radio

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Vil du også give dine potentielle kunder en personlig og troværdig indsigt i visionerne bag dit projekt? Så kontakt Morten.