czoo

Unifeeder explainer video


Explainer videoerne for Unifeeder, forklare komplekse koncepter, på en let tilgængelig måde Explainer videoerne for Unifeeder, forklare komplekse koncepter, på en let tilgængelig måde
Se mere

Fragtvirksomheden Unifeeder havde brug for Creative ZOO til at formidle noget kompliceret stof hurtigt og forståeligt. Valget af produkt faldt på en række explainer videoer.


Unifeeder er et logistikfirma, som leverer effektive og bæredygtige transportløsninger. Deres ønske var et produkt, der på en let og nem måde kunne forklare alle de gode grunde til at vælge dem, når det kommer til fragt i Europa.


Valget af produkt faldt på en række explainer videoer, eller på dansk forklaringsvideoer, som er en god løsning, når man vil være tilgængelig og inddragende. Helt konkret blev det til tre videoer, der hver især omfavner deres eget hovedtema: CSR, logistik og finans, og som samtidig er en del af det samme visuelle univers.


Kunde
Unifeeder
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

GIF af båd

Et visuelt univers

Vi skabte et visuelt univers fyldt med personlighed og farver, for på en let og interessant måde, at skabe genkendelighed og kommunikere alle grundene til at vælge Unifeeder. Expplainer videoerne sætter strøm til universet og tager seeren med på en finurlig og forklarende rejse.


CSR explainer videoen, forklare hvordan Unifeeder kan være det rigtige valg for dem der tænker på miljøet CSR explainer videoen, forklare hvordan Unifeeder kan være det rigtige valg for dem der tænker på miljøet
Logistik explainer videoen forklare alle de fragtmulighederUnifeeder tilbyder Logistik explainer videoen forklare alle de fragtmulighederUnifeeder tilbyder
Finans explainer videoen forklare hvorfor det kan betale sig at bruge Unifeeder både når det kommer til pris og sikkerhed. Finans explainer videoen forklare hvorfor det kan betale sig at bruge Unifeeder både når det kommer til pris og sikkerhed.

Se videoerne i deres rette miljø

Videoerne er en del af det content, som Creative ZOO har skabt til tre unikke landing pages, som er rettet mod forskellige typer influenter og beslutningstagere i forbindelse med en virksomheds valg af logistikløsning.


Landing page om CSR


Landing page om finans


Landing page om logistikGIF af bil

Holdet bag

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Aalborg Universitet

Protac

Nyt filmkoncept for Bytelab - udviklet af Creative ZOO

Bytelab

Danmarks Radio

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du drømmer om at bruge film i din kommunikation, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre.