czoo

... på medier med mening 


Se næste artikelSe mere

Det handler om medlemmer, medier, mening og det helt rette mix, når vi inviterer til SPOT-event i København. For hvordan mestrer I alle de forskellige medier? Hvordan får I organisationen med?

Event - Er afholdt, Creative ZOO

Kom med til en eksklusiv event d. 31. august 2022, hvor vi sætter fokus på medlemskommunikationen anno 2022. Bliv klogere på historier, der fungerer på tværs af medier. Dyk ned i ny forskning om fagblade. Få ideer til, hvordan I kan organisere jer. Se vilde – og vildt effektive – designløsninger. 


Kort sagt: Bliv inspireret. Bliv klogere. Og bliv underholdt.Program


14.00–1
4.15  Sådan agerer organisationen som mediehus 

Vi kridter banen op med et blik på tendenser og typiske udfordringer, når man som organisation udgiver historier dagligt til medlemmer på tværs af kanaler.

Mille

- Mille Bækkel Madsen, Senior Media Advisor i Creative ZOO


14.15–14.35  Ugeskrift for Læger: Sådan sætter du historien i centrum for publicering til flere kanaler  

Ugeskrift for Læger er i en årrække udkommet skiftevis på papir og på web. Det skærper prioriteringen, mener chefredaktøren, som i dag også løfter sløret for de nyeste digitale satsninger. 

Bo

- Bo Hasseriis, Chefredaktør på Ugeskrift for Læger 


14.35–14.55 Ny undersøgelse: Hvad er fagbladets relevans i en digital tidsalder?

Hvad skal der til for, at en fagforenings fagblad bliver læst i dag? Det spørgsmål belyser et spritnyt speciale fra Syddansk Universitet. Du får indblik i de spændende resultater og bud på medlemsmagasinets relevans.

Marie

Marie Begtrup, Magasinredaktør i Skolelederforeningen og cand.public fra Syddansk Universitet 


14.55–15.10 Pause


15.10–15.30 Økologisk Landsforening: Sådan samler du organisationen om at lave fortællinger 

Når mærkesager skal forvandles til fortællinger, og når fortællinger skal leve på alle kanaler, kan et virkningsfuldt greb være at samle hele holdet tidligt. I Økologisk Landsforening er samarbejdet sat på formel. Hør et bud på, hvordan du lykkes med at samarbejde på tværs af afdelinger og interesser.

Line

- Line Hedeboe, kommunikationschef hos Økologisk Landsforening 


15.30–15.50 Sådan løfter designet jeres historier og medier til nye højder 
Godt design kan løfte en fortælling fra at være en god historie til at være en historie, der huskes og ændrer noget. Bliv inspireret af eksempler på løsninger, der brænder sig fast på nethinden. 

JesperVorre

- Jesper Vorre, kreativ direktør og partner i Creative ZOO 


15.50–16.00 De 10 skarpe råd til medlemskommunikation (og vi håber, du vil blive lidt længere) 
Få de vigtigste pointer fra dagen serveret som 10 gode og lige-til-at-tage-med-hjem råd til at publicere relevant indhold til flere kanaler og inddrage organisationen undervejs. 


Praktisk


Dato: Onsdag d. 31. august  
Tid:
14.00-16.00 (Du er velkommen fra kl. 13.30) 
Sted: 
SOHO, Flæsketorvet 68. 1, 1711 København V

Efter mødet byder vi på kold hvidvin, sodavand, snacks og mulighed for at snakke med oplægsholderne og de andre gæster. Så bliv gerne hængende.  

Eventen koster kun din mailadresse, men da der er begrænsede pladser, tillader vi os at opkræve et no-show-fee på 500 kr. Eller med andre ord: Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme. Så kan der blive plads til en anden. 


Vores organisationskunder


Blandt vores organisationskunder finder du - ud over Ugeskrift for Læger og Økologisk Landsforening - også eksempelvis Teknisk Landsforbund, Tandlægeforeningen, Gymnasieskolen og Danmarks Jægerforbund. De - og alle vores andre kunder - er med til at holde os skarpe, og dermed er de også med til at gøre dig skarpere den 31. august. Tak for samarbejdet.

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt Marie, hvis du vil vide mere om SPOT på medier med mening.