czoo

Torsdagsbar med vitaminer til hjernen


Se næste artikelSe mere

OBS: Eventet er afholdt.

--

Kom med til tidlig sommerhygge d. 30. maj i København, hvor du kan høre oplæg fra hjerneforsker Peter Vuust og være sammen med dem, du kender og dem, du ikke har mødt endnu.

Event - Afholdt, Creative ZOO

Til SPOT Light skruer vi lidt ned for fagligheden og skruer i stedet op for hyggen og samværet - dog ikke uden en snas inspiration og stof til eftertanke. Vi sparker sommeren i gang og inviterer til en hyggelig eftermiddag, hvor alle er velkomne. 

Kom med til SPOT Light - en torsdagsbar med vitaminer til hjernen, torsdag den 30. maj kl. 15-18 i København på Njalsgade 21E. Vi fejrer sommerens komme med et uhøjtideligt fyraftensevent, hvor fokus er på relationer og de ting, man ikke lige ser komme.

Tilmeld dig eventet

Kl.16 får vi besøg af jazzmusiker, komponist og hjerneforsker, Peter Vuust, der vil holde et oplæg om, hvad der egentligt sker i hjernen, når man bliver overrasket - og hvorfor det er vigtigt for os som mennesker. Hos Creative ZOO arbejder vi med, hvordan man styrker relationer til kunder og medlemmer - her er uventetheden vigtig. Man må byde på noget, der overrasker en gang imellem. Men det kan du høre meget mere om på dagen.

Men det skal ikke kun handle om kunderelationer. Kom med og hyld vores fælles relationer, når du møder gamle bekendte og nye ansigter i et uformelt og afslappet miljø. Medbring også gerne en +1 – en kollega, ven, eller partner – som også vil sætte pris på en inspirerende eftermiddag med drikke, snacks, god stemning og måske et par ting, du ikke lige havde set komme. Vi ses!


Praktisk


Dato: Torsdag d. 30. maj  
Tid:
kl. 15-18
Sted: 
Njalsgade 21E2300 København S

Eventet er gratis, men da der er begrænsede pladser, har vi brug for, at du melder din ankomst ved at tilmelde dig eventet. Du må af samme grund også gerne melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme. Så kan der blive plads til en anden.

Tilmeld dig eventet


Peter Vuust

Peter Vuust er en fremtrædende hjerneforsker med en passion for at forstå de neurale mekanismer bag menneskelig adfærd og perception. Han er særligt kendt for sit arbejde inden for musikpsykologi, og hvordan musik påvirker hjernen. Udover sin forskning, er Peter også en talentfuld musiker, hvilket giver ham et unikt perspektiv på sammenhængen mellem kunst og videnskab.

Med hans evne til at formidle komplekse videnskabelige ideer på en tilgængelig og engagerende måde, kan du forvente at blive inspireret og gjort klogere, når han uddeler sin viden om, hvordan vores hjerner reagerer på kreative og overraskende stimuli.

petervuust_spot-light-2(1)
Andre seminarer
Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt Marie, hvis du vil vide mere om SPOT Light eventet