czoo

Webinar:
Fra data
til relationer
til resultater


Bliv klogere på, hvordan du kan bruge data til at komme tættere på dine kunder, når Creative ZOO og MediaTrader inviterer til webinar Bliv klogere på, hvordan du kan bruge data til at komme tættere på dine kunder, når Creative ZOO og MediaTrader inviterer til webinar
Se næste artikelSe mere

SE ELLER GENSE: Knyt stærkere bånd med jeres kunder – ved hjælp af hårde data og viden om, hvordan relationer opstår. Se MediaTraders og Creative ZOOs webinar fra den 5. december 2023.

Viden - ON Demand

Mersalg? Gensalg? Eller "bare" mere meningsfulde relationer?

Se eller gense MediaTraders (GroupM) og Creative ZOOs webinar "Fra data til relationer til resultater", der oprindelig blev holdt den 5. december 2023, lige her:

Webinar: Fra data til relationer til resultater


Det er gratis. Det er skarpt. Og du får helt sikkert værktøjer og ideer, du kan bruge nærmest med det samme.

Til webinaret møder du Marc Dangaard, direktør i MediaTrader, og Morten Søholm, seniorpartner i Creative ZOO, og de lærer dig, hvordan du:


💻 kan bruge data og indsigt til at
🤝 bygge, styrke og fastholde relationer og dermed
💰 skabe resultater (og gøre dit arbejde sjovere og mere meningsfuldt)


Det får du med dig

På webinaret får du:

  • Ny viden: Hør forskningens bud på, hvad der skaber relationer – tygget, fordøjet og omsat til din praksis i en marketing- og/eller kommunikationsverden.
  • Inspirerende cases: Kom med ind i motorrummet og se, hvordan brands har fået en dybere forståelse for deres kunder gennem data og indsigt – og hvordan de har omsat denne viden til handlinger, der får kunderne til at føle sig forstået
  • Konkrete værktøjer: Bliv fx introduceret til et nyt værktøj, der gør jer i stand til at kortlægge, vurdere og forbedre jeres touchpoints med kunderne

Du forlader webinaret med en anden forståelse og tilgang til jeres målgrupper - og med viden og værktøjer, du kan gå i gang med at implementere nærmest uden at rejse dig fra kontorstolen.

Om arrangørerne

Til webinaret møder du ...

Mediebureauet MediaTrader er en del af GroupM – Nordens største bureaugruppe – og specialister i at omsætte data til indsigt og medieindkøb til resultater for sine kunder. Læs mere om MediaTrader her


Brandingbureauet Creative ZOO har kontorer i Aarhus og København og er specialister i at bygge og styrke relationer gennem bl.a. fortællinger, design, video og animation. Læs mere om Creative ZOO her


Program

Programmet for webinaret er:

  • Velkomst og introduktion
  • Hvad er et relationsbrand? Stærke brands bliver bygget på indsigt. Hvis man skal være noget for nogen, skal man vide hvem de er, og kende sine målgrupper så godt som muligt (Morten Søholm, senior partner i Creative ZOO)
  • Hvordan bruger vi data og indsigter til at bygge relationer? Én ting er at kende målgrupperne indgående. Noget andet er at bruge denne viden til at bygge relationer til målgrupperne i en forretningsmæssig kontekst. (Marc Dangaard, direktør i MediaTrader)
  • Introduktion til RelationsRadaren! Bliv introduceret til et værktøj, der gør dig i stand til at analysere og styrke relationerne din nuværende kommunikation. (Morten Søholm, senior partner i Creative ZOO)
  • Spørgsmål og svar
Andre seminarer
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis du vil høre mere om hvordan du kan bruge data til at styrke dine relationer og dine resultater