czoo

Samskabelse i en
post-COVID-verden


Se næste artikelSe mere

Hvordan samarbejder vi på den anden side af Corona-pandemiens ’tvangs-digitalisering’? Bliv klogere på content orchestration, oplev WoodWing og hør, hvordan 300 mennesker hos Rabobank samarbejder. Se eller gense vores webinar fredag 11. juni 2021

Viden - ON DEMAND, Creative ZOO

Vi har allesammen betalt en høj pris under Corona pandemien – både som samfund, som privatpersoner, som medarbejdere og som virksomheder. Men som i så mange andre af livets forhold har mønten ikke kun en bagside.

Corona-pandemien har ifølge det store konsulenthus McKinsey skabt en faktor 3-udvikling i digitaliseringen af vores samfund. Det er altså gået fra fuld fart til en speeder, der er trådt gennem gulvet og skraber henad asfalten - med både øget frihed og øget effektivitet som nogle af følgerne.

Hos Creative ZOO tror vi ikke, at alt bliver som før, når vi alle har fået vores vaccination og pandemien er blevet historie.

Derfor afholdt vi i juni 2021 et webinar med fokus på digitalt samarbejde og samskabelse - og et særligt fokus på content creation-systemet WoodWing.

(GEN)SE WEBINARET PÅ DETTE LINK

Program


  • Introduktion v. Morten Søholm, founding partner i Creative ZOO
  • Hvorfor bør man orkestrere sin content produktion v. Jesper Vorre, kreativ chef og partner i Creative ZOO
  • Case: Rabobank v. Robbert Jan Blekemolen fra Altavia Sumis - Hør, hvordan Altavia Sumis har hjulpet Rabobank med at skabe et setup, hvor 300 mennesker kan arbejde sammen om hvert kvartal at producere trykte lokale magasiner i 85 udgaver - og et samlet oplag på 1,5 mill eks. (NB: Dette oplæg er på engelsk)
  • Spørgsmål
  • Afslutning/opsamling – Key take aways

Om WoodWing

Hvis du føler, at du bruger op til 1/3 af din arbejdsdag på at lede efter filer, svare på spørgsmål eller andet uproduktivt, er det måske fordi, du faktisk gør det. Men sådan behøver det ikke at være…

Med WoodWings content creation systemer, kan du få et skræddersyet digitalt workflow, som giver dig og dine samarbejdspartnere arbejdsglæden tilbage ved at automatisere rutineopgaver og reducere fejl. På den måde får I mere tid til det det handler om, nemlig kreativitet og kommunikation.

(GEN)SE WEBINARET PÅ DETTE LINK (DER ER HELT MAGEN TIL DET OVENFOR :-))

Andre seminarer
Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Kontakt Jesper, hvis du vil høre mere om samskabelse, content orchestration og WoodWing