czoo

Energi Danmark
Video


Se mere
En lyst til at bruge film som kommunikationsmiddel udviklede sig til produktion af flere forskellige film, der tilsammen fortæller historien om Energi Danmark.

Energi Danmark havde et ønske om at bruge film aktivt i deres kommunikation. I samarbejde har vi produceret film fra alle lag i filmpyramiden - både corporate-, animations- og casefilm, som alle er forskellige produktioner, der med variation løser og kommunikerer det komplekse i letforståelige video.

Hver film kan fungere enkeltstående og uddybe et specifikt emne, mens de som et samlet produkt er den fulde historie om Energi Danmark.

Medarbejderne viser vejen

Energi Danmark gør en dyd ud af at vise, hvordan medarbejderne i virksomheden gør en forskel. Netop derfor spiller medarbejderne i nogle af filmene hovedrollerne.

Kunde
Energi Danmark
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Til at korceptualisere Energi Danmarks videoer bruger Creative ZOO en corporate filmpyramide. Tilsammen fortæller alle videoerne den samlede historie af Energi Danmark. Til at korceptualisere Energi Danmarks videoer bruger Creative ZOO en corporate filmpyramide. Tilsammen fortæller alle videoerne den samlede historie af Energi Danmark.
Energi Danmarks corporate branding video, der opsummerer Energi Danmarks historie og DNA. Energi Danmarks corporate branding video, der opsummerer Energi Danmarks historie og DNA.

Show it – don’t tell it

Tryk play øverst og se pyramidens kronjuvel – Energi Danmarks corporate branding film. Filmen dykker helt ind i kernen på Energi Danmark og viser kort og præcist, hvem de er. Gå på opdagelse i de andre niveauer af filmpyramiden herunder og se, hvordan vi i samarbejde med Energi Danmark har produceret film, der kan bruges i alle afkroge af deres kommunikation.
Med animationsfilm fortæller Energi Danmark på et visuel og letforståelig måde deres medarbejdere om forskellige systemer og programmer. Med animationsfilm fortæller Energi Danmark på et visuel og letforståelig måde deres medarbejdere om forskellige systemer og programmer.
Energi Danmark bruger deres medarbejdere aktivt i kommunikationen - og videomediet er selvfølgelig ingen undtagelse. Her fortæller medarbejderne historien på en troværdig og autentisk måde. Energi Danmark bruger deres medarbejdere aktivt i kommunikationen - og videomediet er selvfølgelig ingen undtagelse. Her fortæller medarbejderne historien på en troværdig og autentisk måde.

Holdet bag

Lignende projekter

Nyt filmkoncept for Bytelab - udviklet af Creative ZOO

Bytelab

Creative ZOO har udviklet et strategisk kampagneunivers omkring AURA Energi og deres pay-off 'Ganske enkelt'.

AURA Energi

Fotos fra videoen om Æbeløen, som Creative ZOO har designet til det nye område i Øgaderne i Aarhus C.

Æbeløen

Unifeeder

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du drømmer om at bruge film i din kommunikation, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre.