Identitet samler udtryk

Det er nu, vi omsætter det helt særlige ved din organisation til farver og former. Det gør organisationer genkendelige og giver retning En samlet og gennemarbejdet identitet skaber troværdighed, det gør jer letgenkendelige, og det giver retning for kommunikationen. Identiteten gør, at modtagere kan afkode jer. Uanset om det er på jeres hjemmeside, i en annonce på Google, LinkedIn eller i en brochure, så ved man, at det er jer, der snakker.

Understreg jeres DNA

Vi er efterhånden ved at have en del erfaring med visuelle identiteter. Og på jysk, er vi ved at være ret gode til det. Men en identitet består af andet end det visuelle. Det er også det skrevne ord, det fysiske og det erkendte – ja, det er det hele. En samlet identitet giver jeres værdier, kultur og marked et udtryk og sætter en streg under det helt særlige ved jeres organisation.

Vi skruer på...

Når vi skal designe din virksomheds identitet, bruger vi mange kneb. Det kan være, vi designer en unik skrifttype eller et nyt logo. Eller måske har din virksomhed brug for nye klæder, så designer vi en stærk og skarp visuel identitet.
Kontakt os, hvis du vil have en identitet, som samler din virksomhed i ét visuelt udtryk. Vi starter selvfølgelig med en uformel snak.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Concept & Design
Founding Partner

+45 20 265 808
sune@czoo.dk