czoo

Identitet samler udtryk

Det er nu, vi omsætter det helt særlige ved din organisation til farver og former. Identitet gør organisationer genkendelige og giver retning - og at skabe et samlet udtryk er én af vores spidskompetencer.


En samlet og gennemarbejdet identitet skaber troværdighed, det gør jer letgenkendelige, og det giver retning for kommunikationen. Identiteten gør, at modtagere kan afkode jer. Uanset om det er på jeres hjemmeside, i en annonce på Google, LinkedIn eller i en brochure, så ved de, at det er jer, der kommunikerer.

Understreg jeres DNA

Vi har bjerge af erfaring med visuelle identiteter, og vi er stolte af vores designs. Men en identitet består af andet end det visuelle. Det er også de skrevne ord, det fysiske og det erkendte – ja, det er hele pakken. En samlet identitet giver jeres værdier, kultur og marked et udtryk, og det hele sætter en fed streg under det helt særlige ved netop jeres organisation.

Hvordan gør vi

Når vi skal designe din virksomheds identitet, bruger vi mange kneb. Det kan være, at vi designer en unik skrifttype eller et nyt logo . Eller måske har din organisation brug for nye klæder, så designer vi et stærkt og skarpt  visuel t udtryk.

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil have en identitet, som samler din virksomhed i ét visuelt udtryk. Vi starter selvfølgelig med en uformel snak.